אנשים מה המצב??? אני חדש פה...

SkAziPsicho

New member
אנשים מה המצב??? אני חדש פה...

שמעו אני צריך עזרה בבגדים לגברים... איזה בגדים הכי הולכים עכשיו??? מה שבסטייל עכשיו???

NItzan b

New member
ברוכה הבאה....

ובקשר לבגדים.... תלך לחנות ותבחר מה שנראה לך..... לפי דעתי לכל אחד יש טעם מיוחד משלו שמתאים לאופי שלו... אבל אם אתה עדיין רוצה עצה אתה יכול ללכת לקנות בכאוס רנואר מן... אני אישית מאוד אוהב את החברות אלה(וגם יש אותן בהרבה מקומות) תקנה קצת גינסים חולצות צמודות וגם את אתה רוצה בגדים למסיבה אז אתה תמצא שם דברים מהממים.... לפי דעתי תקנה פדלאפון לבן(זה ממש יפה)

ofir78

New member
ככה

לדעתי בארץ אין לך מה להתקרב בכלל לרנואר, פוקס, לי קופר או לא יודע מה... לך לקסטרו מן זאת החנות שם תימצא בטוח משהו יפה...

RozwareZ

New member
קסטרו מן

בחיים לא הבנתי מה ההתלהבות ממנה... נעליים יש להם סוף אין מה להגיד פה בכלל אבל בגדים... בחיים אי אפשר להשוות אותם לכאוס או רנואר זה ליגה אחרת בכלל נכון שקסטרו נתנו תרעיון יענו לכאוס וכאוס אני לא מאמין היו קמים עם קסטרו מן לא היו קיימים אבל האבא מת... לפחות הקולקציה של השנה אין להם דברים שאני יכול להסתכל ולהגיד "וואוו את זה אני רוצה" חוץ מנעליים

O Boy

New member
בגדים לגברים...

בדיזל יש ג'ינסים סוףףף, ובלי קופר יש חולצות חמודות (2 ב-99) וכך גם בכאוס... מקסטרו מן אני כבר לא כ"כ מתלהב... התאהבתי בדיזל ולי קופר.

O Boy

New member
אה ו...

ברוך הבא כמובן

RozwareZ

New member
חמוד

כאוס קיימים בגלל שה"אינספריישן" שלהם זה קסטרו מן... זה שהיום הם תפסו קו קצת שונה זה נכון... אבל תסתכל טוב ותראה שהם מייצרים "בערך" אותו דבר חצי אופנה כיאלו אופנתית כזאת... וחצי שאנטי אותו דבר רנואר ואל תלך לדיזל נכון יש להם כמה יפים אבל זה יקר מידי

ofir78

New member
דיזל באמת יש להם אחלה ג'ינסים

למען האמת די מחקתי חנויות כמו כאוס ורנואר בטח שאת פוקס.... פשוט אני ניכנס לשם ואין שם שום דבר מיוחד, פרט לפוקס שמצליחים לייצר דברים פשוט מכוערים. לדעתי הקולקציה הנוכחית של קסטרו יפה, ולא מאכזבת... ואם תיכנס לשם שוב תיראה שהם הוסיפו עוד בגדים באמצע העונה... ואולי תמצא משהו.

אני גם חדש כאן..

שלום לכולם.. רציתי להגיד כמה דברים: 1. כאוס היו לפני קסטרו מן.. (זוכרים את התקופה שהערסים היו הולכים עם כאוס?) 2. קסטרו מן חרא של חברה..עיצובים בנאליים מדי.. 3. רנואר מן.. אני ממש לא מבין מה יש שם.. חוץ מאיזו חולצה שראיתי הבגדים שם ממש סתםםםםםםם.. ואם אתה רוצה בגדים למסיבות אז תעשה סיבוב בשניקין-ג'ורג' בטוח תמצא שם משהו...

למעלה