אנשים מה נסגר איתכם לא רוצים לארגן מפגש פורום שבוע הבא סוכות...
Z Ze Colmeia New member 9/10/03 #1 אנשים מה נסגר איתכם../images/Emo35.gif לא רוצים לארגן מפגש פורום שבוע הבא סוכות...
J jennie 00 New member 9/10/03 #3 אמממממממממ כעיקרון כן אבל 1.אפ אחד לא משתף פעולה ו 2.יש הרבה מה לקבוע כמו איך מתי וכדומה...
S subliminalit69 New member 9/10/03 #4 יש בעיה עם זה עכשיו לימודים... ולא כולם גרים קרוב... וחלק בכלל אל משתפים פעולה אז אם נצליח לארגן משהו סבבה
יש בעיה עם זה עכשיו לימודים... ולא כולם גרים קרוב... וחלק בכלל אל משתפים פעולה אז אם נצליח לארגן משהו סבבה
Z Ze Colmeia New member 9/10/03 #5 מה לומדים../images/Emo35.gif שבוע הבא סוכות חופש יאללה אנשים גם תדברו עם אנשים מהקבוצה שלכם אני יפרסם באתר וכך ננסה לארגן רודה ענקית אני עדיין ממליץ על אותו המקום שרציתי פעם שעברה, ליד תחנת רכבת צפון בת"א יש שם דשא ענק
מה לומדים../images/Emo35.gif שבוע הבא סוכות חופש יאללה אנשים גם תדברו עם אנשים מהקבוצה שלכם אני יפרסם באתר וכך ננסה לארגן רודה ענקית אני עדיין ממליץ על אותו המקום שרציתי פעם שעברה, ליד תחנת רכבת צפון בת"א יש שם דשא ענק
J jennie 00 New member 12/10/03 #7 אנשים מה נסגר../images/Emo35.gif אתם לא רוצים שיהיה מפגש...? כאילו מה הקטע יאללהההה