אנשים! מה נעשה בלי אודיו גלאקסי!!

מיצי123

New member
אנשים! מה נעשה בלי אודיו גלאקסי!!

באף תוכנה אחרת לא יכולתי למצוא את הלהקות שמצאתי באודיו גלאקסי ועכשיו שחסמו אותה - חרב עליי עולמי! מאז האינטרנט חסכתי הוצאה של 1000 ש"ח בחודש שהוצאתי על דיסקים, והורדתי אלבומים שלמים בשווי אלפי שקלים. עצוב לי....

Eclipsed 0

New member
אוף.

זה כבר חסר לי.. זו תכנת השיתוף הכי טובה שהיתה.. כמה מאכזב.. ¬Ben Christophers - Leaving My Sorrow Behind¬

kibutznikit

New member
אבל למה?

טוב קצת רע לי אם זה אבל למה אתם מורידים דיסקים שלמים?? מה רע להוריד את השירים האהובים אליך למחשב ולהשאיר אותם במחשב? זה קצת גניבה וחוסר כבוד ללהקות האהובות אליך ידוע לי שזה עולה הרבה הרבה כסף לקנות דיסקים לא צריך להגיד לי את זה אני מקיבוץ אבל עדיין תעבוד תחסוך כסף ותקנה יש הבדל בין אוסף גדול של דיסקים צרובים לבין אוסף גדול של דיסקים מקוריים

מיצי123

New member
אוייש קיבוצניק... באמת!

כל דיסק היה עולה לי יותר מתשעים שקל! ואני לא מדברת על המבצעים שיש על הדיסקים של בריטני ספירס או מייקל ג´קסון ולא על האוספים של שלמה ארצי ולאה שבתי! אני מדברת על דיסקים שקשה להשיג ובאוזן השלישי עולים במחיר מופקע או לא נמצאים בכלל.

מיצי123

New member
לא קאזה ולא אף תוכנה אחרת שדומה לה

יכולים להתחרות באודיו גלאקסי הרי קאזה גרוסקר ווינמקס עובדים על אותם שרתים! על אותם אנשים מסכנים ששומעים את הפופ רוק הזבלי המצוי! ואת הדברים הטובים באמת ממש קשה למצוא אם לא בלתי אפשרי - ואם כבר מצאתי אני נמצאת בהמתנה לנצח נצחים ! , זה לא היה ככה באודיו גלקסי, וכל רעיון פרוע או זיכרון נושן של איזה להקה שכוחת אל מצאתי שם. אני מתאבלת במלא מובן המילה!!!@

suzzie q

New member
נו באמת....

זה ממש לא נכון! אין לי מושג מאיפה לך שהשרתים שלהם באמת אוהדי פופ זיבלי אבל גם אם כן לא נראה לי שזה מנע מהם את מגוון האפשרויות...אני באודיו הפסקתי להשתמש ממזמן בגלל שכל קטע שאני מנסה להוריד שם נחסם בשל זכויות יוצרים ובקאזה עדיין אפשר להוריד ולמצוא אפילו מגוון של אפשרויות:) אז תנסי....

למעלה