אנשים מה קורה?, משחקים סרטים וכו´´

S man

New member
אנשים מה קורה?, משחקים סרטים וכו´´

חבל"ז כל המשחקים הסרטים התוכנות שרק תרצו חדשים, חדשים מהתנור משחקים Z Steel Soldiers Black & White Gangster II Need 4 Speed 5 Screamer 4X4 Beetle Crazy Cup Insane Midnight Race Hot Wired D.R. Pro Rally 2001 Max Payne C.I.A. Operation Flashpoint Half life blue shift (III) Vietnam II Police Tactical Training The House The Death II Wormes World Party Oni Interstate82 No One Live Forever Soldier Of Fortune Project IGI Serious Sam סרטים Matrix Shangai Noon Home Alone III Snatch Finding Forrester Green mile Little Nicky Life תוכנות אין הרבה עכשיו אבל יש קצת ofice xp windows xp hack DVD אז יאללה ביי למעונינים נא לרשום בפורום ביי sami

S man

New member
אין בעיה גבר הקובץ בדרך

למרות שזה לא בקטע שלי לעזור (סתתתתתםםםםםםםםםםםם...) אז אם הבנתי נכון אתה רוצה את הקובץ no cd אז ביי גבר S ביי חר... אופס גבר

צוחה

New member
הי גבר מה נשמע

אתה שולח את הדברים האלה בדואר או משהו ? איך ?

S man

New member
לבריל ולצוחה ולכל המעונין

אני לא שולח את הקובץ אלא רק את הלינק (כי כאן אסור אז יאללה ביי לכולם.

צוחה

New member
אוקיי קאפיש

הנה מספר הICQ שלי 105891233 שלח לי את הלינק טוב ? תודה מראש

S man

New member
אני אשלח לך למייל

דרך אגב אם הבנתי נכון אתה גם רוצה את הקובץ no cd אז ok דרך אגב תסביר לי את השם צוחה (משפחה? כינוי? פרטי? מה זה) ביי

צוחה

New member
מקור השם צוחה.....

לא אומר
אבל יש לו קשר אלי מה זה S man ? יעני קיצור ל Superman ? נכון ? נכון ?

צוחה

New member
אוף ! מה עשית

מי שביקש את הקובץ של ה no cd זה brill אני רציתי את הלינק לאתר עם כל הדברים שרשמת בהודעה הראשונה בוא ננסה שוב [email protected]

S man

New member
לא לא דווקא לא super man

טוב אז נלך דבר דבר, שמי מתחיל באות ס (s) ו-man סתם בשביל הקטע, בקשר לרשימת משחקים זה הכל צרוב לא! מהאנטרנט, אז אם אתה רוצה דבר אם לא אז לא נורא ביי

brill

New member
ל - S man <<-----

עם כל ההודעות שהיו נראה לי שהתבלבלת ובסוף לא שלחת לי את הקובץ no cd בבקשה שלח לי ל- [email protected] או ל- [email protected] או לפחות לינק שעובד כי ב warez או astalavista לא מצאתי לינקים תקינים. סבבה אגוזים !!!! תודה.....

S man

New member
o.k.

אני אשלח לך מחר לינק שעובד בטוח (עכשיו אני עייף) אז ביי

t.man

New member
גגגגגגגגגבבבבבבבבבבבבבררררררר

שלח לי ת´אתר למס´ איי סי קיו 83998780

S man

New member
טוב לא הבנתם אותי

אני מוכר זה לא מהאנטרנט (sorry שלא הסברתי את עצמי) ביי sorry