אנשים ... מה קורה עם התחרות ???

omerikoosh

New member
אנשים ... מה קורה עם התחרות ???

אני מזכירה ... יש תחרות מצגות של התאומות !!! למי שיש שיכתוב לי מסר !!! למי שאין שיתחיל להכין ! M ar y K at e כבר שלחה לי את המצגת ולא יצא לי לכתוב מסר , אז אני ממש מצטערת והמצגת מדהימה ... באמת מושקעת ויפה וגם מעודכנת ... חחח
אז יאללה באמת ! אני יודעת שעכשיו אין זמן לזה כי כבר כולם בתחילת הלחץ של הלימודים ... תשתדלו ואין לי בעיה להתחיל עם התחרות עוד חודש-חודשיים אפילו באמת אין בעיה אבל תתחילו להכין !!! אנשים !!! אמממממ עוד משהו ! הגעתי למסקנה שהשנה שלי עמוסה מאד אבל בכל זאת יש לי זמן לכתוב בפורום לפחות פעם ביום ( אני מקווה
) כי הפורום הזה פשוט פ33ה ואני מתה עליו ועל כווווווווווולכם !!! כן ואנשים בימים האחרונים אם לא שמתם
או אם כן שמתם
בקושי מדברים על הבנות כאן בפורום ... בערך מאז תחילת הלימודים הוא קצת משעמם !!! בואו נמשיך לעשות דיונים נחמדים ואם זה בסדר מצד מוטי אז רוצים להקדים את השרשור תמונות ?! אפשר אולי לעשות אותו היום או מחר אם רוצים כי אני רוצה להוריד עוד תמונות ... אז יאללה בה ביי לכולם !!!

motib4

New member
זה בסדר,

איזה נושא אתם מציעים (נושא טוב ולא גילאי 15-16 לדוגמא. יותר ספציפי)?

../images/Emo7.gif

ממש אין לי זמן עכשיו עם כל הלימודיםם אבל התחלתי מצגת של שניה חחחחח אני מבטיחה כל פעם שיהיה לי יותר זמן אני יעשה

M ar y K at e

New member
תודה על מה שאמרת ../images/Emo15.gif

אבל שכחתי לציין שבמצגת, אלקסיס עזרה לי

לאן

אני צריכה לשלוח את המצגת כי אני כבר בערך מלפני שנה התחלתי לעשות מצגת וכמעט סיימתי אותה וגם הוספתי לה דברים חדשים אבל אני לא יודעת לאן אני צריכה לשלוח אותה אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה?

למעלה