אנשים, מה קורה?

python 4

New member
אנשים, מה קורה?

איזה פורום סוער. כבר 4 דפים! מאחר והפסדתי את שלושת הפרקים הראשונים של השבוע, וגם בפרק של היום לא הייתי מרוכז משהו, אולי מישהו יכול לספר לי למה קיי חזרה ומה היא גילתה בהודו על הבן שלה?

Charmed24

New member
הפרק של היום ../images/Emo105.gif

שיעור בשובינזם 1#: לין באה לבית של פול לבשל?? מה זה השטות הזאת?! ממתי המזכירה באה לבשל לבוס שלה, ועוד הולכת לפני שהאוכל מוגש? ופול לפחות משלם לה על זה? או שהיא הציעה, והוא פשוט הסכים? וכל זה למה? כי האישה בנסיעת עסקים, והגבר הוא גבר אז אין מי שיבשל לו. מגוחך!
שיעור בשובינזם 2#: כשאת מנהלת בית קפה כמו הקרימסון לייט, והבמה רופפת, מוטב שימצא מאצ'ו בקרבת מקום, ורצוי מוסכניק, עם מברגים באפונוע לכל צרה שלא תבוא. איפה היה טוני כשהקימו את גשר המכביה? איפה הוא היה כשבנו את אולמי ורסאי? אין כמו גבר מחוספס כדי להבריג כמה ברגים.
פול וויליאמס המסכן לא יכול להנות מאחר-צהריים שקט בדירתו, מבלי שבזו אחר זו, יתדפקו על סף דלתו קשישות בהירות שיער.
ובאותו אופן, עציץ הפלאים במסעדתה של ג'ינה, שכל מס' דקות צץ מאחוריו בן אבוט נוסף. ואני תוהה מי שילם את החשבון על הקוקטייל האדמדם עם עלה החסה (?!) שלגמה ויקטוריה...קול? אש? ג'ק?
מעמדם של פשוטי ג'נואה מדאיג אותי למדי. האם אין גבול למסירותם למעבידהם? לין מגיעה לביתו של הבוס לבשל, מריסה מכינה אמבטיות חמות לדיאן, וראול שבכלל לא עובד עבורם, ממרק כוסות וסוחב קרח בשביל ניק ושרון הנצלנים. ובענין צוות העבדים, ממתי לג'יל יש נהג??
הסצינה החזקה של הפרק דווקא לא הייתה העימות של ויקי ואש, וגם לא דורסנותו האופיינית של ויקטור, אלא ניקי ובראד, ומלודי הפתיעה אותי לטובה הפעם, כשהפליאה לשחק עם דון, וביחד סיפקו לנו סצינות מעניינות למדי. והתפרצותו הנסערת של בראד לדירתה של דיאן, משאירה טעם של עוד למחר.
ולסיום-פינת המתרגמת: כל כך הרבה שגיאות היו היום, שקשה לי למנות את כולן. ויקי אמרה לניקי: "I'm glad that you ended things with Brad" והמתרגמת בחרה לכתוב משהו בסגנון: "אני שמחה שאת לא מתראה יותר עם בראד". למה מותק, למה לא לתרגם כמו שנאמר, למה האלתורים האלה? לעומת זאת, חצי דקה אח"כ כשהן דיברו על רמונה, נצמדה המתרגמת למקור כשכתבה "זה רק ביזנס" אי אפשר לכתוב "זה רק עסקים"? בכל זאת...עסקים זו לא מילה כזו לא מדוברת בשפה העברית...

python 4

New member
בכלל כל הקטע של המסעדה של ג'ינה

נראה לי תמוה מאוד. אנשים אוכלים בלי לשלם? האשה בכלל יודעת משהו במנהל עסקים? ולרגע צח"מ הזכירה לי באופן חשוד את תשוקות: שפם: "אני שמח מאוד שזה לא אתה שקנית את המסעדה" ניק: "אה... כן..." שפם: "הבנאדם שקנה את המסעדה עשה טעות חמורה.. טוב שזה מישהו אחר ולא אתה" ניק: "אה, אבא..." שפם: "כן, זה ממש מזל שהבן שלי יודע יותר טוב מלקנות מסעדות. מסכן הבנאדם שקנה את המסעדה. מזל שזה לא ניק שלי." בחיי, פרק הבא נשבע לכם שיהיה קטע כזה: שפם: "אהה! ניק! אני יודע מה אתה מסתיר ממני!" (*קלוז אפ עצבני על הפנים של ניק, מעבר לסצינה אחרת, חזרה לויקטור וניק*) שפם: "אתה מסתיר ממני את זה שלך ולאשתך יש חיי נישואים נפלאים! כל הכבוד, בני!"

אבל מסכן ג'ק

הוא לא אכל מהבוקר וכל הזמן מתקלקל לו........ ג'ינה פישלה, והוא עוד בנחמדות השאיר לה כסף על היין.... טוב עכשיו הוא כבר עבר לסוג אחר של רעב, שנראה בפרק הבא.....

דווקא זה מעניין אותך?? ../images/Emo1.gif

זה נורא משעמם.... היא חושבת שהוא מת וזהו, לא מאריך שכן ארדם... (אבל יש כאן אחרים שאוהבים לספר סיפורי סבתא, אז ניתן להם את הכבוד...
) בכל מקרה נעבור למה שבאמת חשוב!! העימות של ויקי-אשלי!! ואני לא ראיתי!!!!!! הצטרפתי לתכנית בדיוק כשאשלי ישבה עם קול, ואח"כ שמעתי שויקי אמרה לניקי שהיא הכניסה לאשלי.... דיאלוג, ציטוטים, משהו???? ידעתי שטוני יהיה הגיבור שיציל את המצב,זה היה פשוט מתבקש! ולמה ניק לא פיטר את צ'אד?? שיראה לו מי הבוס! על טעות גדולה שכזאת חייבים לשלם!!!! להם יש מרי כריסמס היום, ומה לנו? מרי וויליאמס..... לא פייר....!!

למעלה