טוב, תודה^^
וואי כבר כמה זמן (הרבה למען האמת) רציתי לפתוח שרשור כזה, אבל לא היה לי כוח לפרט עם השאלה (כי ככה באמת יש תגובות וכאלה) אבל אם כבר מישהי פתחה כבר^^ אז אני אמשיך^^ אגב לפני שאני מתחיל - שמח שהבדיקות עברו בסדר!!! ^______________________________________^ יאללה תורי - אמממ אחרי הכנס שחזרתי ממנו ממש חולה, הלכתי לעוד כמה ראיונות עבודה...נראה לי שצריכים לשלם לי רק על כל הנסיעות והראיונות שאני עובר...<.<...זו אחלה עבודה תאמינו לי! בגדול אני הולך לראיונות של שירות לקוחות בכלמיני דברים, ניסיתי בHOT אבל לא קיבלו אותי (לא הראיתי מספיק מוטיבציה:X) והיום הייתי בקווי זהב 012, הם יתקשרו אליי מחר כדיי לקבוע במחלקה אחרת (היום ניסיתי למחלקה הטכנית כלומר כל הדברים הטכנים במחשב שאינ לי מושג עליהם, אז המליצו לי ללכת לחלקה הפחות טכנית והיותר בסיסית אבל בגלל שזאתי שמראיינת לא הייתה היום אז אמרו לי שהיא תתקשר אליי מחר) בנתיים אני מחכה גם לראיון בחברת פלאפון...עוד לא חזרו אליי מתי לגשת אליהם... בפאן היותר אישי אני שוקל ללמוד פיתוח קול וקלידים ביחד, ז"א שיעורים פרטיים... זה שניי דברים שאני מאוד רוצה. (וזה גם תכלס מה שאני רוצה לעשות בעתיד>.>...) שזה אומר פעמיים בשבוע כל אחד מהשיעורים האלה, וזה כולל גם התחייבות לכ-5 שנים (זו מין תכנית לימודים פשוט מסודרת וכאלה)..כמובן שבכל אחד מהם אני חייב גם להתאמן לפחות שעה ביום (כמינימום מינימום) זה כמובן צריך להיעשות עם בסיס כפסי כדיי שתהיה לי תמיכה כספית בעתיד, אז זה פשוט מצריך אותי לעבוד קצת קשה^^" בנוסף לזה...הקטע הוא שאני אצטרך את אבא שלי (אלא אם כן אני אתחיל כשאני אעבוד מספיק זמן כדיי לממן לי את השיעורים ואת המקלדת\אורגן) מבחינת הכסף...שאיתו יש מספר בעיות בדבר: - אין לו בעייה שאני אלמד את זה, בתנאי שאני אעבוד ואעזור וכו וכו עברנו את השיחה הזו כבר ממזמן, אבל, הוא לא רוצה לקנות אורגן אלא להשכיר אורגן כדי לראות שאני באמת אתמיד עם זה...ואז אחר כך לקנות משהו טוב יותר...(שזה בהרבה יותר כסף מלקנות אורגן) (למדנו כשהייתי בכיתה ח' מתוך קריזה ראנדומאלית שלו ללמוד ביחד עם אותו מורה ובאותו זמן, מה שגרם לי להתקדם ואז פשוט חזרתי על אותם דברים בלי שהוא לימד אותי משהו חדש או משהו בכלל, וקיצר זה התנגש עם הלימודים, זה שדרך השיעור הייתה ממש משעממת ובקיצור לא משך אותי)<-אז הוא דיי חושב שזו הדיעה שלי לגבי מוזיקה או משהו זה דיי בעייה אגב שהוא אומר את זה בטון של איך שאני לא מתמיד בדברים>.>...וזה גורם לי בתכלס באמת לא לרצות להתמיד בדברים...כי הוא נותן לי את כל השלבים של איך לא להתמיד בדברים בטון של "אתה לא הולך להתמיד בזה!" - הוא לא הכי תומך בזה שאני אתעסק במוזיקה...שזה דיי קשה לשמוע, כי כל פעם שאני מדבר על ביצוע ודברים כאלה של מוזיקה (שהיא מעבר לסתם שמיעה וכאלה) אז הוא שואל בטון מזלזל משהו בסגנון "למה אתה רוצה להיות זמר\מוזיקאי?" ואני אומר לו "כן!" ואז הוא סוג של צוחק או משהו כזה... או כל פעם שאני כותב משהו אז הוא חושב שאני סתם עושה כלום במחשב...וזה לא נכון! (הפסקה הנ"ל אגב גם נכונה לכל הקטע של כתיבת ספרים ושאר הדברים שאני כותב) או נגיד - אז בכנס ההוא ששרתי, והייתי דיי חולה ששרתי והקול שלי היה צרוד ולא הגעתי לטונים הנכונים ולא הייתה הופעה טובה או משהו...אז בסופו של יום כשהוא החזיר אותי הבייתה ואחרי שדיברנו על ההופעה וזה שהייתי גם חולה קצת, הוא אומר לי "לא היית צריך לעלות לשיר" "אל תהפוך את זה למקצוע" אני מבין שלעסוק במוזיקה זה ממש ממש קשה, וממש ממש לא קל, וזה גם לא כסף טוב כמו נגיד רואה חשבון או איש עסקים מצליח.. אבל זה פשוט מה שאני רואה את עצמי עושה, זה מה שאני טוב בו... אני לפעמים חושב מה לעשות שהוא לא לעבוד במוזיקה ואני חושב לעצמי שאין לי טעם לעבוד במשהו אחר כי זה פשוט לא אני ואני סתם אבזבז את החיים שלי אם אני לא אעשה מה שאני באמת רוצה ואוהב...אז סבבה, אני אעבוד בבנק\חברה גדולה, אשתעמם למוות ו?... בלי הקול שלי והיכולת לכתוב\לחשוב על מוזיקה אני כלום. כלאופן, לפני שאני אלך לכל הקטע של הללמוד גם פיתוח קול וגם קלידים, אני רוצה לראות אם יש לי משמעת עצמית...והקצבתי לעצמי שבועיים (עד הראשון בינואר) שבהם יש לי בכל יום, שעה אחת ביום לכתוב (כלומר להמשיך פרוייקטים-ספרים) אין מגבלה לכמות רק ששעה יש לי לחשוב על זה (מול דף\דף בWORD) לכתוב מינימום מילה אחת ולנסות לזרום עם זה.. בנוסף לזה יש לי גם שעה ביום לעשות פיתוח קול עצמי..ז"א לשיר במשך שעה פשוט...(על זה אני מרשה לעצמי לפספס יומיים בשבוע כי זה כנראה לא ייצא תמיד לפועל:X) אחרי זה (ואחרי מחשבות מעמיקות שבסופן אני אדע שאני באמת מוכן לזה גם פיזית וגם נפשית) אני אגש לאבא שלי עם זה ואשכנע אותו<< כמובן אבל, שאני מתישהוא אלמד משהו באופן יותר מקצועי (ביתספר נגיד) כדיי שיהיה לי בסיס השכלתי אחר וכאלה...אבל זה כבר נראה מה אני אלמד^^ פיי עוד חפירה על כוחתינו^^" יאללה תרגישו טוב כולם^_^