אנשים, מוכרים תקליטי סינגלס של זפ..

אנשים, מוכרים תקליטי סינגלס של זפ..

הייתי היום ב"חוד המחט" ובאגף המצומצם של הסינגלס מצאתי ערימה נכבדת של סינגלים של הלהקה בעזרת המוכר. היום שם את, Rock n' Roll/ Four Sticks D'yer Maker/ The Crunge Good Times Bad Times/ Communication Breakdown היו עוד כמה מהאלבומים Presence ו- INTOD אבל היחידי שקניתי היה- Trampled Underfoot המרטיט... המכירים היו די בשמיים אבל מדובר בסחורה בעלת ערך... אגב, למה הלהקה הוציאה את "ג'מייקה" ו"הקראנג'" בתור סינגלס. זה השירים הכי מעפנים מהאוזס!

Anuerysm

New member
מסכים איתך על ג'מייקה והקראנג'

ואפילו שאני לא יכול לקנות, אפשר לדעת מה המחירים שם?

AeroTom

New member
לא הלהקה הוציאה את הסינגלים

אלא אטלנטיק...חברי הלהקה היו מאוד נגד הוצאות סינגלים (ובגלל זה לא יצאו גם יותר מדי. משהו כמו 10 בכלליות, שאטלנטיק הוציאה על דעת עצמה, למרות התנגדות הלהקה). אולי אקפוץ לשם בקרוב לראות באמת. תודה על העדכון, איתמר

אם כך,

למה הם בכלל הסכימו להוציא סינגלים באופן כללי אם זה היה כל כך מנוגד למדיניות שלהם? והם גם יכלו לבחור איזה שירים לשים אז למה דווקא את ג'מייקה?

AeroTom

New member
לא ממש עניין אותם...כי הם היו נגד.

החברת תקליטים הוציאה כאמור על דעת עצמה, והלהקה לא ממש ייחסה לזה עניין ובחרה את השירים בקפידה. יותר החברת תקליטים עשתה זאת...

FunkyMonk

New member
מה???

ג'מייקה וקראנג' הם שני שירים ענקיים... כל האלבום הזה מושלם...

Anuerysm

New member
אבל באלבום יש יצירות יותר גדולות

הייתי מצפה שThe Ocean או The Song Remains the Same יהיו סינגלים, אפילו שאני מעדיף את No Quarter על שניהם, אבל כאן הוא לא כל כך מתאים

למעלה