אנשים!..מחר פורים
מי מתחפש?

Bob טיפש

New member
אנשים!..מחר פורים../images/Emo151.gifמי מתחפש?../images/Emo35.gif

ולמה?? יאלה 'ספרו... אה וגם מה 'תם עושים מחר בערב?? לאן יוצאים בלע בלע...

המממ- חובה להתחפש!!

אני חושבת שמי שלא מתחפש סתם הורס לעצמו:)) אני כנראה מתחפשת עם עוד 4 חברות שלי למשפט של שיר של משינה!!: 1- בן 2- המלך 3- מאוהב (קצת בעיתי אבל לא נורא..:) ) 4- נסיכה עם שערות זהב המממ..-יש מחר מסיבה בצוללת(ירושלים..) לכיתות ט י.. מי שגר בירושלים שיבוא כי זאת תתהיה מסיבה שווה מהרגיל:)- לפי מה שהבנתי יהיו דוכני איפור ושתיה חינם!!! מה איתך?!(מה את עושה למה את מתחפשת..?!)

אצלנו פורים היה היום

בגלל שמחר יורד גשם.. אני, מיצי פיצי ועוד 2 בנות התחפשנו ל 4 פיצולי האישיות של לירי(ילד מהכיתה) יצא ממש מצחיק וזכינו על התחפושת הכי מקורית..

אני יודעת למה את מתחפשת!!!

איזה כיפלי אנדעת למה את מתחפשת וזה יהיה הכי מהמםםםם בעולם... גו לידיה גו!!!

NiKi†a

New member
אצלנו היום היה פורים

כי מחר אנחנו לא לומדים..התחפשתי עם חברות שלי לביטלס.

gp53

New member
היה לנו היום פורים

כי יום שישי יום חופשי. התחפשתי עם עוד כמה אנשים למומינים, אני הייתי סנופקין^^

ע-ל-א-ק!!!

גם אנחנו חשבנו להתחפש לזה רק לא ידענו איך!! יווו זה הדבר הכי מגניב אבל באמת ה-כ-י קשה שיש להכין!!! איך עשיתן?1- 7ואיך יצא בסוף?!

בואר

New member
אני...?../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אני לא מתחפשת... ואני לא באה לפורים מחר בבצפר... ובערב אני הולכת למסיבה שבה אני לא ממש רצויה.. אני בטח אלך מוקדם כי אני סתם אשב בצד ולא אעשה כלום... ואת הפורים אני אבלה בבית כמו כל יום ויום כמו כל חופש כמו כל שבת לבד... (סליחה על הוצאת הרגשות הפתאומית, אני פשוט כבר הרבה זמן בלי אף אחד ובלי אף אחד לספר לו...)

אני מבינה אותך לגמרי..

זה בדיוק מה שעובר עליי עכשיו. ובגלל זה היה לי כל כך חרא.

בואר

New member
מה שקרה בסוף זה...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

לא באתי לבצפר הלכתי למסיבה הזו התחפשתי ועוד לריף ראף (!) שהוא הדמות האהובה עליי מרוקי(!) אבל כולם נהנו חוץ ממני היו שם אנשים שלא סובלים אותי והיה חרא... בלעעעעעעעעע!

בואר

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

את גם ברוקי? (הכוונה במופע עצמו...?)

למעלה