אנשים מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על

כבאי

New member
אנשים מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על

עמדת ספוטינג טובה בנתב"ג אם אפשר לענות לגבי עמדות במסר אישי ולא בתגובות מטעמי ביטחון. תודה רבה

כבאי

New member
אגב ספוטינג מישהו אולי ניסה

לשלוח מכתב בנושא לרש"ת שיארגנו עמדה מוסכמת ומסודרת כזו . זה דבר מקובל בעולם ויש מקומות כאלה מוסדרים

ny22

New member
מנהל
אני גם כן חשבתי כמוך

ואני מתכוון לעשות משהו בעניין! אני בהחלט מקווה לתוצאות.

ארזS

New member
תנחש...

כמה שניסיתי ונכשלתי... אם מישהו אחר יצליח בכך - שתבוא עליו הברכה !

ארזS

New member
ולמרות הדברים שכתבתי כאן, ובנוסף

לדברים האלה, שלחתי כעת מייל נוסף לרשות שדות התעופה והנה הוא לפניכם : שלום רב. האמת היא שכבר פניתי בעבר ולא נעניתי ולכן אני פונה שוב ואודה על תשובתכם. העניין הוא כזה: בארץ כמו בעולם יש אנשים רבים שתחביבם הוא לראות מטוסים ולצלם אותם. בשדות תעופה רבים בעולם יש אפילו מרפסות מיוחדות לאנשים אלה ואפילו מעודדים את העניין. אני מודע היטב לענייני הבטחון בישראל, אבל אני חושב שיש מקום לאפשר גם אצלינו את התחביב הזה, גם אם הוא נראה לכם מוזר משהו... כל מה שצריך זה רצון טוב ואת השאר אפשר לעשות בתיאום ולאפשר את זה אם לא לכולם אז לפחות לכמה אנשים שאתם תאשרו אותם. בינתיים המצב הוא שהחובבים האלה ואני בתוכם מחפשים כל הזמן מקומות שונים בסביבות שדות התעופה כדי לצפות במטוסים ולנסות לצלם אותם. אני חושב שרצוי מאוד למסד את הנושא הזה ואשמח לשתף אתכם פעולה בנושא הזה. כמו כן אני מעוניין לארגן במידת האפשר מפגש מסודר בנתב''ג של מספר חובבים כאלה. יתכן מפגש חד פעמי או כמה מפגשים בהמשכים. תלוי בכם... אודה על בדיקת הנושא לעומק ועל תשובתכם בעניין הזה. אשמח לקבל תשובה באמצעות האימייל, בכתב בדואר או בשיחה טלפונית. כל האפשרויות פתוחות... בברכה, ארז ס_ וכאן כתבתי להם את כל הפרטים שלי. אז מה אתם אומרים? יש סיכוי ?

eagle701

New member
לפי דעתי אין כלכך סיכוי לצערי

בעיקר בגלל שדרוש גם אישור של חיל האוויר והסיכוי שאישור לכזה דבר יתקבל שואף ל0

למעלה