אנשים מישהו מגיע לאייקון השנה?

p019

New member
אני רוצה

עדין לא החלטתי למה ללכת. יש המלצות למישהו?

Julia307

New member
כן יש

בתאריך 15 לאוקטובר, בשעה 19:00 הרצאה על תרבות סלאש בחברה קפיטליסטית ועידן האינטרנט, של חברה שלי . ובשעה ארבע באותו יום יש גם הרצאה מעניינת על דיאלוגים בין מדע למד"ב .

p019

New member
חשבתי ללחת יותר על ההרצאות האקדמיות

שנה שעברה נחנסתי לשתי הרצאות והם נוהלו ע"י צעירים בלי ממש נסיון בהרצאה. חשבתי שהרצאות של דוקטורים ופרופסורים יש להם יותר סיכוי להיות מוצלחים. (מה שכמובן לא אומר שההרצאה של החברה שלך לא יהיה מוצלח - מה זה סלאש?)

Julia307

New member
ההרצאה

של חברה שלי די בטוח תהיה מעניינת לא פחות מרוב ההרצאות המקצועיות. אבל אולי אני משוחדת. אני גם לא מכירה את הנושא אבל בגדול מדובר בכתיבה על בסיס ספרות קיימת (נניח לוקחים את הארי פוטר וכותבים פרקים נוספים עם הדמויות, שלא היו בספר המקורי). היא מאוד אינטליגנטית , ופשוט אדם מעניין. ההרצאה השניה שהזכרתי אמורה להיות מקצועית. וגם בשנתון יש כמה הרצאות שנשמעות מעניין, על קשר בין מדע למד"ב, ועל פרדוקסים בפיזיקה ובספרות .

סלאש

את בטוחה שלזה הכוונה? ממה שאני יודעת, סלאש אמור להיות פנטזיות רומנטיות ו/או מיניות, בדרך כלל מיניות, על שתי דמויות מסיפורים קיימים, והשם "סלאש" הוא בגלל שהכותרות היו דברים כמו "סם / פרודו" או "קפטן קירק / האן סולו" וכדו'.

star2o

New member
לjulia היי!

רציתי לשאול אותך אם אפשר לכנס להרצאות באוניברסיטה ללא תשלום, כלומר כמו סטודניטים חופשיים, מה דעתך? מכירה את הנושא?

p019

New member
אין בעיה להיכנס להרצאות הכל אוניסבריסטה

ללא תשלום. חוץ ממספר קורסים מיוחדים - כגון לימוד שפות ומעבדות שונות.

star2o

New member
po19

מקווה שבאמת אפשר לכנס להרצאות באוניברסיטה, כמשתתפת חופשיה, בכל מיקרה תודה על התשובה.

כן, כן!

[או: העובדה שעל אף שהתגייסתי אגיע ולו ליום אחד של אייקון, גם אם הוא היום שבו אף אחד לא עומד להגיע, מלהיבה אותי יתר על המידה.] אהיה ביום שלישי. אבל כאמור, זה היום שבו אף אחד לא עומד להגיע, כי זה החג עצמו.

למעלה