אנשים מי פה היה בהופעה של נץ היום ?

אנשים מי פה היה בהופעה של נץ היום ?

היה מדהים אנשים אף אחד לא מנגן פרפל וזפלין כ"כ טוב..ולוקאץ', מדהים..קול כמו של גיליאן ומתקרב למרות שבלתי אפשרי להיות כמו פלאנט בקיצור..אהבתי..מומלץ לנסות מי שלא היה.. נכון שזה לא הדבר האמיתי אבל יש כבוד..

ouria

New member
הו הו ארז נץ

הופעה שלו זה אחד האירועים הכי מזוויעים שחזיתי בהם. חילול קודש של ממש, פשוט זוועה עם אגו בלתי נתפס.

Pazc1

New member
הביצועים עצמם יחסית בסדר.

אבל הקול של לוקאץ' לא מגרד את הסוליה של פלאנט . הוא לא יכול להגיע לגבהים של פלאנט. גם לא בעוד מיליון שנה. בלוזיק, ממה שראיתי בקטעי וידאו עשו מחווה יותר איכותית. גם הקול של הסולן שלהם יחסית גבוהה והרבה יותר תואם למקור.

ouria

New member
הסולן של ארז נץ

יותר טוב מהסולן של בלוזיק, אבל בלוזיק עושים את המחווה הרבה יותר טובה (והם לא פוצים כמו ארז נץ וחבורתו, שהיו צריכים להאט את הטמפו בBlack Dog כדי שהבסיסט והמתופף יוכלו לעמוד בקצב...). פאזי, היינו באותה הופעה, היא היתה נוראית...

Pazc1

New member
לא כל כך מסכים.

הסולן של בלוזיק מגיע לגבהים יותר רציניים מלוקאץ. זה ממה ששמעתי. הביצועים היו זהים למקור. כאילו בכייון הכללי, אבל היה חסר קצת רגש ואווירה.

תודה רבה שמישהו מסכי איתי../images/Emo70.gif

אני אוהבת אותך! כשאמרתי אתמול לידיד שלי שאין לו בשביל מה לבזבז כסף על ההופעה הזאת.. שעדיף לו לחסוך לדיוידי של אחת מהלהקות הוא אמר לי "אבל זה ארז נץ.." הוא גיטריסט שבנוי על טכניקה ואגו ענק בלבד... שמעתי גיטריסטים "לא מקצועיים" מנגנים יותר טוב ממנו...כי יש להם רגש.

שמעו, אתם יותר מדי ביקורטיביים

אגו יש לבחור, אבל מה לג'ימי לא היה אגו? ולבלקמור?? הכי אגו בעולם, זה היופי.. בטחון עצמי...בקנה מידה של ישראל, הוא הגיטריסט הטוב ביותר

ouria

New member
הוא לא הגיטריסט הכי טוב בישראל

ממש ממש לא, הוא אולי גיטריסט מהיר וטכני, אבל מוזיקאי הוא בהחלט לא.

אם ארז נץ

היה מנגן משהו מקורי עם אגו, אז זה היה בסדר, אבל כל עוד הפוץ הזה מנגן קאברים.. אין שם מקום לאגו.. בכלל, מי שמנגן קאברים, ועוד מנסה לעשות את זה כמה שיותר קרוב למקור, ועושה מזה קריירה, לפי דעתי הוא מבזבז את עצמו. איפה הצד האישי של הנגינה? כולם יכולים לנגן את השירים, ו.. מה השגנו בזה?

ouria

New member
מממ הפוץ

גם ניגן בכמה אלבומים כנגן אולפן של חומר מקורי וגם יש לו איזה אלבום משלו נדמה לי. אבל בכל מקרה הוא צריך להתרחק מעסקי הקאברים כי אין שם מקום לאנשים כמוהו לדעתי :S

Pazc1

New member
לג'ימי לא היה אגו ...

וגם לא לבלאקמור. הם היו דופקים שואו עם תנועות ממש טובות שתפסו את העין. ככה זה. זה חלק מההופעה. התואר של מר אגו, הולך ליאנגוואי מאלמסטיין שמחזיק מעצמו יותר מידי. ארז נץ לא הכי טוב בישראל. מבחינה טכנית הוא טוב מאוד, אבל אין לו יצירות שלו שהוא כתב או משהו רציני שיכול להעיד על איכויות רציניות.

לכל מעריצי/אוהבי ארז נץ המושבעים

קודם כל רק רציתי לציין שמעולם לא ראיתי אותו מנגן ממש, אז אני לא אעביר ביקורת על הנגינה שלו עצמה. מה שכן, בתור נגן שאין לו חומר מקורי, ושמעביר את זמנו בקאוורים וכנגן אולפן (שזה גם התבזות למוזיקאים אמיתיים לדעתי), אין לו מקום בכלל לכל הפגנת האגו שלו. אין לו במה להתגאות, חוץ מטכניקה, כי אמן הוא לא. ובאשר לבלקמור ופייג', אגו או לא (דווקא לא ראיתי יותר מדי אגו מצידם אבל נניח) לפחות להם היה במה להתגאות..........

tomshadmi

New member
ארז...

ארז נץ כל-כך עלוב!
איזה טוב ואיזה אבטיח
?! כל ההופעה שהיינו בה הוא מחא לעצמו כפיים אחרי שראה שהקהל כבר התייאש ממנו, וב-thank you הוא התחיל לעשות את flight of the bumblebee! על אקוסטית! (זה קטע נורא מהיר למתלהבים) וכל שיר של זפ שהוא ניסה לעשות הוא פשוט הרס ברמות היסטריות. שליחי הבלוז עושים קאוורים ברמה! בלוזיק עושים קאוורים ברמה! לא במקרה קוראים ללהקה של ארז "ארז נץ", כמה אפשר להתלהב מעצמו?!

למעלה