אנשים מי שחולה גל על ג'סי מקרטני

אנשים מי שחולה גל על ג'סי מקרטני

(בריידן) שיגיד לי כי אני הכי חולה עליו בעולם הוא כזה מאמי מושלם אין עליו ואני רוצה ישלחו לי תמונות שירים וקליפים וכאלה שלו זה יהיה שווה יש לי גם מלא שיריים וקליפים ותמונות אם מישו רוצה!

LGOETA89

New member
יוו

היום אני לא זוכרת באיזה אתר ראיתי תמונה חשבתי שזה הוא וראיתי שרשום שזה ג'סי מקרתני ולא ידעתי איך קוראים לו עכשיו אני יודעת שהוא זמר אפשר לראות תמונות?? תודה

זאת עמית השווה 1 פשוט אני במחשב של

אח שלי אז תמונות יש אולי בכל המחשב שלי אני יכולה לשלוח ויש לי את כל השירים שלו אם את רוצה הוא כזה מ-ו-ש-ל-ם-!

QueenMaria

New member
אנ רוצה להעלות אותן לגלריות|עידו|

אבל הן לא עולות אז תהיו נחמדים תעלו את 4 התמונות ששמתי\ אני אשים פה עם הכיתובית הזו: ג'סי בהופעת אורח ב"אחיות או לא להיות".QueenMaria

QueenMaria

New member
רביעית ואחרונה מההופעה|עידו../images/Emo187.gif

באחיות או לא להיות. מאוחר יותר אני אשים תמונות מהופעה שלו באחד מהמקומות בארה"ב.

QueenMaria

New member
כמו שכתבתי...|עידו|../images/Emo187.gif

ג'סי הופיע באחד הפרקים כשחקן אורח. בעצם, הוא הופיע כעצמו - ג'סי מקרטני.

yotaml

New member
זה פרק מצוין...ראיתי אותו...

ובפרק ג'סי משחק אותה דביל...חחח...

QueenMaria

New member
זה בעונה 3 נכון../images/Emo35.gif|עידו|../images/Emo187.gif

עוד לא היה בארץ. בפרק "דה נוט סו סימפל לייף" אני צודקת

STA1

New member
איזה מספר פרק ועונה??ועוד משהו כנסו

יש לי מידע מעולה!!עד לסוף העונה!!באתר של ה-WB יש את כל הפרומואים של הפרקים אז ראיתי את כל הפרומואים מהפרק של יום חמישי הקרוב שיהיה עד סוף העונה!!כמה מידע מעולה!! מי רוצה ספויילר שירד למטה!!
חמים!!!! אווה וג'וני יהיו ביחד בהמשך הסדרה!!ואווה תיהיה במשולש אהבה כי עוד אחד יצטרף ואז היא לא תידע מה לעשות והיא תדלג אחד מהשני!!ובסוף העונה השני יציע לה נישואין ואז ג'וני בא שניה אחרי!!יאא איזה מתח!!!!

yotaml

New member
תיקון ל../images/Emo58.gif ו...

(ראיתי את כל העונה ו) ג'וני ואווה לא יהיו בסוף העונה בכלל...אלא שהיא תיהיה עם סיימון, המנהל העתידי של ניקי, וג'וני יקנא לאורך כל הזמן שהם יצאו וגם יכעס עליו המון שהוא מנסה גם לגזול ממנו את דרק...בסוף זה נכון ששניהם יציעו לה נישואים והפרק יגמר כשכולם אוכלים ארוחת ערב אחרונה של הלילה האחרון של הקיץ... מי שרוצה ספויילרים מלאים של כל פרק שיבקש. נ.ב. פרק מס' 3 עונה 3: The Not-So-Simple Life.

למעלה