אנשים! מי שכבר הזדהה...

GGOODD

New member
אנשים! מי שכבר הזדהה...

שיפרט את הניסיון המקצועי שיש לו, זה יעזור לחברה כאן לדעת למי לפנות!

pinoki

New member
אני יודעת קצת מכל דבר

מתמחה בעיקרון בעריכה ובימוי וקצת בצילום..

אני....

צלם ווידאו ותמונות, עורך על תוכנת אדובי (הפרימייר), בעיקר עורך קליפים לחתונות, תקצירים ומיקסרים לארועים, וגם סרטי תדמית... אשמח לעזור

ד"א

אני עכשיו לומד תסריט ובימויי (במסגרת לימודיי אנימציה) אולי זה גם יוכל להביא תועלת

moti80

New member
שלום, אני מוטי

אני לומד עיצוב גרפי שנה ראשונה (שעוד מעט נגמרת) בשנקר. יש לי נסיון בעריכת וידאו במסגרת הלימודים מלמוד עצמי בלבד - ואני כן רואה את עצמי עוסק בהפקות וידאו, במיוחד כאלו הכוללות הדמיות בתלת מימד. אני עובד גם על MAYA שהיא אהובתי הגדולה ביותר :) אמ... זהו בכלליות :)

GGOODD

New member
מאיה...

מאיה זו תוכנת אנימציה מדהימה, לא התנסתי בה בפועל אבל ראיתי ביצועים שלה... ממש מגניבה, תפרט עליה יותר אם אתה יכול...

ronnymp

New member
מוטי ..... בעיקר את הפרטים הבאים :

א - דוגמאות ( או הפניה לכאלה ברשת ) - שנבין ונקבל תאבון .... ב - מאיפה "יהודי/ישראלי טוב" מוריד אותה
....

moti80

New member
מתנצל שלא עניתי לכם קצת יותר מהר

אז ככה מאיה היא תוכנה להדמיה ואנימציה תלת מימדית. את כל החומר הדרוש כולל סרטוני הדגמה אתם יכולים לקבל באתר החברה alias|wavefront: www.aliaswavefront.com

snapnet

New member
MAYA?! זה פרוייקט שלי!

טוב סליחה שאני ככה מתעצבן, אבל אני עשיתי פעם משו ב-Poser וקראתי לו מאיה. טוב לא משנה... אשמח לדעת איך המאיה שלך נראת :)

snapnet

New member
טוב עכשו קראתי את התגובות

ואני רואה שמאיה זה תוכנה... טוב תמחקו את ההודעות...

yuvalkob

New member
אני יובל...

מתמחה בעיקר בכלום :) בינתיים זה רק תחביב כל העניין של העריכה והכסף קטן (אני בסך הכל בן 16 ומקבל לפעמים כסף על הכנת תרגום לסרטים) אני יודע קצת מהכל פרמייר אפטר אפקט cut 2 cut ווגה ווינדוס מובי מייקר (טוב לא ממש חוכמה) כרגע אני בכיתה י' אבל שנה הבאה אני מקווה להיכס למגמת תקשורת ולהחיב את הידע שלי בגלל שבבית ספר שלי יש אגף אוקולי ענק עם כל הציוד החדש

matan_fla

New member
אני

אני מתן עוד בערך שנה עם פרמייר מצלם ודיאו וסטילס ומתעסק גם עם אפטר וקצת תלת

roli

New member
אהלן ומזל טוב על הפורום

אני רועי. במשך שלוש שנים ערכתי אירועים על תוכנת פרימייר על מטרוקס. בנוסף עבדתי כטכנאי מערכות עריכה והכי חשוב -אני מתעסק באנימציה על 3d studio max והכי אוהב לעבוד על אפטר אפקטס.

למעלה