אנשים!!! |מכורי מיני סדרות|

faith2

New member
אנשים!!! |מכורי מיני סדרות|

יש היום מיני סדרה מהממת! כבר שנה לפחות שאני מחכה לשידור החוזר שלה, ובפוקס דפדפתי בתוכניות והופ היום בשעה 1:50 ערוץ 3 "אני יודע שקוראים לי סטיבן"...מיני סדרה פשוט מרגשת!...אתם חייבים לצפות. הצפייה חובה

שעומז

New member
יווו רותם ראיתי את זה!!!!!!!!!!!

זה הסדרה על הילד שחטפו אותו והוא נקשר לחוטף שלו ומצאו אותו אחרי מלא זמן, נכון? הוא אמר את זה כשהחוקרים חקרו אותו הוא בסוף הודה ואמר "I KNOW MY NAME IS STEEVEN" זה סיפור אמיתי את יודעת? שווה צפייה בהחלט!!! אה וחג שמח ומגניב... מיכל נ.ב ואם כבר מדברים על מיני סדרות... ראית את המיני סדרה שעשו על ז'אן דארק? 3 שעות, מתיש אבל שווה בהחלט...

faith2

New member
ז'אן דראק?

וואלה מוכר לי!!!....לא בטוחה אבל. וכן על סטיבן, אין! לא ראיתי מיני סדרה או סרט יותר מרגש מהסרט הזה, בסוף הסרט סיימתי חבילת טישו שלמה!...איוא, אחד הסרטים היותר מרגשים שראיתי. תראי היום!

שעומז

New member
ראיתי רותם!!!

חזרתי מוקדם הבייתה באיזה 2 רק כדי לראות ונשארתי עד איזה 5 תודה על התזכורת הסדרה באמת מהממת!!! אחלה מימונה שיהיה לך!!! מיכל

faith2

New member
גם אניייי!!!../images/Emo13.gif

אין אין, פשוט מיני סדרה מרגשת עד דמעות!! השחקן משחק מצוייין!....את יודעת מי הוא?....זה ההוא מלואיס פארקר, נראה לי שככה קראו לסדרה... שהיה לך גם אחלה של מימונה....אנחנו לא מרוקאים ככה שלא עשינו, אבל בכל זאת השתרעו כאן דודים

שעומז

New member
כן אחלה מיני סידרה!!!

וזה אכן השחקן מלואיס פארקר הייתי מתה על הסדרה הזאת עם אחותו המעצבנת והמנהלת המכשפה שלו...לא רחוק מהמציאות (הכוונה לטרגדיה למי שמכיר...רותמקה אם את לא מכירה תשאלי את ג'סי והיא כבר תספר לך על טרגדיה חופשי!!!) כן אני זוכרת שמשה המורה לאומנות המדליק הזה עם השפם אני מתה עליו!!! קיצור אז הוא יש לו פירוש משלו לחג המימונה...זה לא חייב להיות מרוקאי.. יענו מימונה זה אתה מימונה על האוכל..אתה מימונה על השתייה..אתה מימונה על האנשים...ותנסי להגיד במבטא מרוקאי תמיד עוזר ככה שזה לא משנה אם זה חג מרוקאי או לא כולם חוגגים... אחלה איסרו חג רותמקה...חחחחחח מיכל

faith2

New member
אני אשאל את ג'סי!

היא אמרה לי שאמרת שאני משוגעת חחחח
שמעי, משה הזה בנאדם קרוע על המוח! על הקרשים,, על כל דבר!!!! אני נקרעת אצלו... רק שיש לו בעיה עם לסלוח לאנשים

שעומז

New member
לא אני לא אמרתי שאת משוגעת!!!

אני אמרתי שאת חולת נפש...יש הבדל גדול...חחחחחחחחחחח ומשה הוא אכן בן אדם גדול אבל מה קשור קשה לו לסלוח לאנשים, האם יש משהו שבא לך לשתף אותי בו?! חופשי... יום נעים מקסים מיכל

faith2

New member
אכן כן...

המילה הנכונה הייתה חולת נפש....חחח
לא למזלי לא הזדמן לי לעצבן אותו, פשוט חברה טובה שלי עשתה משהו שבכלל לא התכוונה לעשות, והוא כל פעם מזכיר לה את זה....צועק עליה...הבנאדם רגשן+!

שעומז

New member
מה את אומרת?!

תזכירי לי בהזדמנות לפרסם כאן כל מיני משפטים שהוא אמר לנו, מצחיקים כאלו, שאני ולובה אספנו במהלך השנה ובסוף השנה הדפסתי לו אותם ונתנו לו את זה...דוגמה...זה דבר שהוא אמר למוריה אלקיים באמצע שיעור... -מוריה: "משה תעשה לי מבחן חוזר.." -משה: "את נועלת נעלי ספורט?" -מוריה: "כן..." -משה: "יופי אז את יכולה לקפוץ לי..." וכל מיני שטויות כאלו או שיום אחד מישהי בשם נעמה השתחררה הבייתה אז הוא בודק נוכחות ושואל איפה נעמה? אז אמרתי לו היא השתחררה אז הוא שאל אותי "מה היא פליצה?!"... יש לי עוד מלא כאלה רק תבקשי... מיכל

faith2

New member
חחח...

כן את עניין נעלי הספורט הוא כבר חרש עלינו!!! פעם ראשונה ששמעתי את זה...היו צריכים לגרוף אותי מהריצפה מרוב שנקרעתי!! הבנאדם פשוט קורע!...

anava1

New member
חחחח.....

משה הוא מורה משוגע! בחיים לא ראיתי מורה כזה חרמן.... כל משפט שני שלו זה "כשסבתא שלי הייתה בתולה" וכל פעם הוא מעיר הערות על הבגדים של הבנות שכמעט ואין בהם בד... כמו שפעם הוא אמר לאחת מהכיתה "את תמשיכי לבוא לבושה ככה, והכיפה שלי תעמודנה" תהרגו אותי אבל כשאני שמעתי את זה הייתי בשוק! (אם הבנתי כמו שאני חושבת..) רק שאף אחד חוץ ממני ומדנה לא שם לב לזה...

faith2

New member
ככה שכחת אותי?

רק את ודנה שמות
, הבחור באמת חרמניייייי!

למעלה