אנשים מנתניה שהולכים להופעה? תשאירו הודעה, חבר שלי מנתניה והוא מחפש דרך להגיע! תודה!
L Layeb18 New member 31/12/03 #1 אנשים מנתניה שהולכים להופעה? תשאירו הודעה, חבר שלי מנתניה והוא מחפש דרך להגיע! תודה!
M moon light boy New member 31/12/03 #2 ../images/Emo32.gif הארכיון לא עובד...../images/Emo151.gif לא יודע למה..... אבל הוא לא עובד..
N nuny h New member 31/12/03 #3 גם לי הוא לא עובד!!! אוףףףף /: אני אוהבת את הארכיון!... מישהו יודע מה קרה? או אם יש עוד כתובת להיכנס לארכיון?..
גם לי הוא לא עובד!!! אוףףףף /: אני אוהבת את הארכיון!... מישהו יודע מה קרה? או אם יש עוד כתובת להיכנס לארכיון?..
ל ליאורנר New member 31/12/03 #4 שוב פעם אביב הזה לא שילם כסף.... האתר השלישי הרישמי של אביב שנופל..... מקווה שזה רק תקלה זמנית
מ מורדת בדמעות New member 31/12/03 #5 מה שוב הוא לא שלם? הוא יכול לבקש מביסלי אוסם לקחת חסות על האתר או משהו לא?
פ פריק גאה New member 31/12/03 #7 לא נראה לי שהוא משלם לרונן ../images/Emo140.gif כמו שרונן אמר הוא בנה את האתר בשבילו ובשביל המעריצים אבל נכון האתר רישמי אבל לא נראה לי שאביב משלם
לא נראה לי שהוא משלם לרונן ../images/Emo140.gif כמו שרונן אמר הוא בנה את האתר בשבילו ובשביל המעריצים אבל נכון האתר רישמי אבל לא נראה לי שאביב משלם