אנשים.. משלומכם?? יש לי בעיה....

limor egan

New member
אנשים.. משלומכם?? יש לי בעיה....

יש לי פחד נוראי בזמן האחרון.. יש טראומה מרעידות אדמה, אני כל הזמן מפחדת שיהיה רעידת אדמה, זה פשוט לא יוצא לי מהראש, כל היום הכל רועד מסביבי וכל הלילה אני חולמת על רעידות אדמה! בבקשה תעזרו לי.. איך מוציאים ת'פחד הזה מהראש??????????????? תודה מראש:)

דולידול

New member
לא חושבים עליו

אני מאוד מבינה את הפחד שלך מדברים שלא ניתן לשלוט בהם. לכן הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך זה כאשר את חושבת על זה ישר תעסיקי את עצמך במשהו אחר או להתקשר לחברה ולפטפט או לראות סרט או לקחת ספר דברים כאלה פשוט להעביר את זה במשהו אחר כי רעידת אדמה זה משהו שאינו נשלט וחבל לבזבז כוחות על דבר שאינך יכולה לעשות כלום בנידון.

limor egan

New member
תודה רבה רבה:)

אני אנסה להשתמש בעצה שלך..מקווה שזה יעבוד:) תודה!

רעידות אדמה

זה נושא שעלה פה לפני כמה ימים אחרי רעידת האדמה שהיתה. את לא היחידה שרעידת האדמה עוררה בה חרדות לגבי האפשרות של רעידת אדמה נוספת. המציאות היא שהסיכוי להפגע ברעידת אדמה באזורנו, הוא נמוך. למרות זאת, אם את מודאגת, אני ממליצה לך לברר כיצד יש לנהוג בעת רעידת אדמה כדי להפחית סכוי להפגע. אחרי שעשית זאת, לא נותר לך אלא לעשות מה שדולדול ממליצה לך, להסיח דעתך מדאגה לגבי דבר שאין לך שליטה עליו ושהסכוי שהוא יפגע בך הוא בסך הכל נמוך. אני ממליצה לך לקרוא את מאמר "שנוי גשות" שבפורום. המאמר מדבר על ההכרח לקבל מציאות בה לא כל דבר נמצא תחת שליטתנו במאה אחוזים ובכל זאת, לחיות, למרות הפחד.

למעלה