אנשים משעמם? מה קורה אתכם? ספרו קצת.....
L liontamer New member 2/8/05 #2 מחר בקו"מ סוף סוף אחרי 3 שנים היום הייתי בגדוד, הזדכאתי על כל השטויות, וכמובן שכמו כל דבר בצבא, גם פה מתחו את זה כמו מסטיק... לאון מחר כבר מתחילים לעבוד
מחר בקו"מ סוף סוף אחרי 3 שנים היום הייתי בגדוד, הזדכאתי על כל השטויות, וכמובן שכמו כל דבר בצבא, גם פה מתחו את זה כמו מסטיק... לאון מחר כבר מתחילים לעבוד
W white raven New member 3/8/05 #5 רק תקום בזמן אין לי חשק לחכות לך באוטו עד שתפקע נשמתי... עודד שסוף על סוף הצליח לתקן את המזגן...
L liontamer New member 4/8/05 #13 תודה תודה ושוב תודה H אני באמת שמצטער, ואין שום תירוץ שאני יכול להגיד שיצדיק את זה היה לי יום הפוך, ולא הייתה לי סבלנות לכלום. סליחה לאון גבר אמיתי לא מפחד להתנצל כשצריך
תודה תודה ושוב תודה H אני באמת שמצטער, ואין שום תירוץ שאני יכול להגיד שיצדיק את זה היה לי יום הפוך, ולא הייתה לי סבלנות לכלום. סליחה לאון גבר אמיתי לא מפחד להתנצל כשצריך
ת ת מ י מ ה New member 6/8/05 #26 אני הולכת לסגור חודש או חודש וחצי (התנתקות) לפחות נתנו לנו עד יום שלישי להיות בבית (במקרה ולא נוקפץ) איזה נורא זה שאלה החיים שלי במקום לספר לכם על איזה טיול מרתק או משהו אחר....
אני הולכת לסגור חודש או חודש וחצי (התנתקות) לפחות נתנו לנו עד יום שלישי להיות בבית (במקרה ולא נוקפץ) איזה נורא זה שאלה החיים שלי במקום לספר לכם על איזה טיול מרתק או משהו אחר....
כ כמעט25 New member 5/8/05 #16 שבת שלום../images/Emo82.gif עוד שבת עמוסה לפני...כולי סמרטוט עוד מהים, ואני היום נשארת בבית. יהייה פנאן.
שבת שלום../images/Emo82.gif עוד שבת עמוסה לפני...כולי סמרטוט עוד מהים, ואני היום נשארת בבית. יהייה פנאן.
T TheWhiteTigris New member 5/8/05 #17 לי יהיה פנאן ../images/Emo3.gif היום מסיבת בריכה... למרות שלא אכנס לבריכה רק עכשיו חזרתי מהבריכה אצלי בעיר...
לי יהיה פנאן ../images/Emo3.gif היום מסיבת בריכה... למרות שלא אכנס לבריכה רק עכשיו חזרתי מהבריכה אצלי בעיר...
כ כמעט25 New member 5/8/05 #18 מסיבת בריכה?!!?../images/Emo2.gif רגע רגע...אתה מה"עילית" החברתית? סביבות כאלה זה בדר"כ רק אצל הברנז'ה לא?
מסיבת בריכה?!!?../images/Emo2.gif רגע רגע...אתה מה"עילית" החברתית? סביבות כאלה זה בדר"כ רק אצל הברנז'ה לא?