אנשים משעמם פה...אנחנו חייבים לעשו

אנשים משעמם פה...אנחנו חייבים לעשו

ת משו בקשר לזה שיחזירו את עדן לנצח או פרדייז לשידורים חוזרים!!! אנחנו פשוט חייבים....!!!!!!!! תודיעו לי מי שמסכים איתי ומצטרץ למעצמה...

CaMi La BooMBa

New member
וואלה ממש לא נראה לי שמישהו

יקשיב לנו... :-\ וזה שישדרו את זה שוב לא יגרום לנושאי שיחה חדשים לצוץ... כי זה הרי אותו דבר וזה כבר חרוש... אני הייתי מעדיפה שיביאו איזה ריאליטי אחר... משהו חדש... זה יכול להיות הרבה יותר נחמד ואולי סוף סוף הפורום יוכל לחזור לחיים... למרות שזה בטח ישאר בגדר חלום

MaYuShKuSh

New member
אפחד לא ישים על זה... ואם כבר

את פרדייז הוטל לא עדן אבל זה גם ככה לא יעזור

האמת שזה היה צפוי שהפורום לא יחזיק

מעמד... כי הנושא שלו הוא פרדייז הוטל ועדן לנצח... והיה ברור שכשהן יגמרו ולא יהיו עונות חדשות אז הוא ינטש... אולי אם תהיה אפשרות לשדרג אותו... אבל גם ניראה לי מיותר כי הרי יש את פורום "סדרות מציאות" ככה שאני לא רואה עוד פיתרון...

אהה בשביל הפורום? חח צריך להודיע

לרשת FOX שהפורום על סף התמוטטות ושהם חייבים לעשות עוד עונה חח

רעיון טוב אבל חבל שלא יתגשם..אני

אומרת שנפנה למנהל הפורום שיפנה לערוץ 10 שיביאו סדרת ראיליטי חדשה אולי את הסדרה שמשודרת בעס "טירת הפחד...."(אולי יש לזה שם אחר אבל זה מגניב..!!!) ...מה אתם אומרים?

אפונין

New member
אני בעד אבל

העניין הוא שכבר שידרו את זה ביס ריאל, יס וואי, וגם בערוץ 10. פעם רביעית? לא נראה לי... אבל אם כבר מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד פרקים?

Danielushhhh

New member
אין מה לעשות :-\

לא ישדרו את זה 4 פעמים .. זה שודר כבר ביס ריל, yesY וערוץ 10 זה יהיה סתם משעמם וחסר טעם

עונה2 לפרדייז..

אתם בטוחים שאין עונה נוספת לפרדייז הוטל?? כי קראתי בעיתון (לפני המון זמן) שיש עונה נוספת ואולי פשוט לא משדרים את זה..

למעלה