אנשים!-מתחיל להיות ממש זוועה!

DCZ 95

New member
אנשים!-מתחיל להיות ממש זוועה!

מאתיים פעם אותה הודעה הכל חוזר וחוזר בסיבוב ומתחיל לייאש לבוא שוב ושוב ולבדוק אם אולי בכל זאת זה מגיע ויש הופעה או משהו מפתיע ראבק-צריך משהו שידחוף ת'חיים ונמאס לבקש אותו דבר מאלוהים אז בחייכם השבט-אתם יכולים לשנות המון זרקו איזה הופעה-תוסיפו לי הימנון נימאס כבר לשתות לזיין ולישון אני פיתאום רק כותב-כבר כואבת הלשון כבר הצבעתי לשבט בכל מיצעד ואת הדיסק טחנתי כמו כל אחד והודתי מיליון פעם-השבט משהו מיוחד אבל צריך משהו-איזה שינוי חד יאללה אנשים תוסיפו קצת צבע אנחנו תקועים פה-אפילו לא יכולים להרגע בטבע הכל חוזר כמו רולטה והחיות שהייתה בהתחלה-עוד מעט מתה זה לא שאני לא חולה על כל מה ששמעתי אבל כבר מזמן בכל הבעסה טבעתי ת'אמת כל מה שיש לי כרגע בחיים זה לימודים שתייה-ומתי השבט מופיעים אז יאללה בחיית תעשו לנו טוב אין הרבה גבול לכמה שאנחנו יכולים לאהוב מאמין ומקווה שלא רק אני ככה חושב אם מישהו לא מסכים ששניה אחת ישב יחשוב שניה, ירים ת'גחון שיכתוב איזה תגובה ויגין מה לא נכון יאללה השבט-באמת מאוהב וזה לא שינאה-זה פשוט רעב מחכה ומקווה שרק תפתיעו לטובה DCZ פה-שלכם באהבה!

בכל פעם שאני פותחת הודעה

שלך אני מתחננת שאני אראה משהו יותר קצר.. זה לא קצת נמאס? נברמיינד.. תהיה בריא :)

DCZ 95

New member
אגב..

מה יש לי כבר לעשות בחיים כרגע? ללמוד, לשתות, לנגן בגיטרה ולכתוב הודעות ארוכות בפורום של השבט..יש לך הצעה מעניינת?

Get a life . . . ?

תעבוד. צא עם חברים. תמצא אתרים אחרים במקום לכתוב הודעות ארוכות ומייגעות שכאלה. תאכל. (זה יכול למלא לך את הזמן... מניסיון
) לך לאיזה חוג. תראה טלוויזיה. (כל מה שנכתב פה זה סתם תוצאה של בטלנות וישיבה רגל על רגל בדרך כלל אבל זה עדיף
) אלו סתם היו הצעות...
תמלא את הזמן שלך, בחייאת, בשבילך.

DCZ 95

New member
נשמה-חזר לי המצב רוח-כבר לא צריך

הרבה סיבות לחיות ולא הולך לעשות לך עוד בעיות עזבי כמה חרוזים-סתם שטויות שיהיה לך יום טוב-אני על פיטריות!! (לכל הסמויים-התכוונתי לפיטריות שמפניה..) (^8

1uLtRaSoNiC1

New member
למה את מעבירה ביקורת?

ראית את הסרט כלבי אשמורת? אה שמרית תשמעי עשיתי תספורת נכנסו לאולפן "In The Pocket" הוא רוצה לכתוב הודעות ארוכות? הראפ שלו פוגע לך באינטיליגנציה כמו מכות? רוצה ליהיות כמו סטיבי וונדר בכביש ומהנושא לסטות? וואי בא לי חביתות...

DCZ 95

New member
חחחחחחחח-אחי יא קרוע

חזק יותר מסוע שתפס איזה אוטובוס בשיפוע והרים אותו בעוד פיגוע! תעבוד על זה קצת-תחשוב קצת יותר תוציא מהלב ואל תוותר בשביל כל משפט-חרוז תאתר וחופשי אחי-אל תפסיק לאלתר בסוף-והסוף הזה לא רחוק אומר ברצינות-לא עושה ממך צחוק החרוזים שלך יהיו קשורים ומי יודע-עוד תכתוב כמה שירים יאללה אחי-חייב ללכת סוף הודעה-אבל לא סיום מסכת תודה על העידוד-אחלה עזרה ואם פישלת-תחייך-כמו כלום לא קרה.. ... (^8

Patience

New member
החתימה שלך

נראת כמו משהו שכתבו על מישהו בספר מחזור

DCZ 95

New member
אני אמנם גבר-

אבל בבעסה שהייתה לי כשכתבתי את זה-לא יכלו להתחרות הרבה בנות במחזור..

למעלה