אנשים,מתי כבר יוצא הדיסק השלישי?

אני מקווה שהוא יהיה טוב ../images/Emo183.gif

כי תאכלס הראשון היה ההגדרה המושלמת ל"רוק ישראלי",אחלה מוזיקה,הכל קליל כזה...בקיצור אחלה מוזיקה. השני היה דיי מוזר,השיר היחידי שהזכיר את הקו של הדיסק הראשון היה "הפוך בשמש" וגם זה בקושי,לא יודעת אם אני צודקת אבל מה שכן אני חושבת זה שבדיסק השני הם הלכו יותר על צלילים ממחשב וכאלה,פחות גיטרות וכאלה... בקיצור לא אמרתי שיחסים פתוחים זה דיסק פחות טוב,פשוט הייתי מעדיפה תסגנון הישן
. אז סתם אני עכשיו מהרהרת לי מה יהיה בדיסק השלישי. אה דרך אגב! שמעתי היום שיר שקוראים לו "תן לשים תראש על דיונה",אני לא בטוחה אבל אני חושבת שזה שיר מפורסם,אבל תאכלס הקול של הזמר מה זה היה דומה לקול של יהלי@@!$#$^^%$& השיר הזה מופיע באחד הדיסקים ולא הבחנתי???
או שזה מן סינגל?? או...סתם פאדיחות שכתבתי את כל זה וזה בכלל לא הוא...

exit_from_here

New member
סינגל אני חושב

תן לשים ת´ראש על דיונה נכתב והושר במקור על ידי הגשש החיוור בסרט "גבעת חלפון אינה עונה" (מי שלא ראה עדיין פספס) ומוניקה שינו אותו קצת ועשו לו גרסה נחמדה.

"הפוך ב../images/Emo42.gif" ??

צר לי לבאס, אבל אף שיר לא הזכיר ולו בקצת את הדיסק הקודם... אולי לא נחמד להגיד את זה- אבל הדיסק השני גרם להרבה מעריצים לעזוב את מוניקה סקס. מה לעשות- מישהו חייב לקום ולהגיד את זה, הם פשוט איבדו מהקסם! "תן לשים ת´ראש על דיונה" זה שיר שאיכשהו מזכיר שמוניקה סקס עדיין פה- אבל, נחכה לדיסק הבא ואז נגיב...

למעלה