אנשים נחמדים שלי

שלמונזה

New member
אנשים נחמדים שלי

הגיע זמני לפרוש מניהול הפורום...! אני משאירה את הניהול בידיים הנאמנות של אפרת, וממשיכה לכתוב כגולשת מהמניין. אין לי זמן כ"כ לסדרה בזמן האחרון [כבר איזה שבועיים שלא ראיתי] ובקושי יש לי זמן לפורום הזה ולפורומים האחרים שלי, אז משהו היה חייב ללכת. בכל מקרה נהניתי להקים את הפורום הזה, ומקווה שביחד עשכיו שהסדרה משודרת כולנו נשמור עליו כמו שצריך ונגרום לו לשגשג. שיהיה תמיד רק טוב,

יפית ../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד להכיר אותך, במשך כל ה9 דפים שנהיו פה (
) הוכחת את עצמך בתור מנהלת מעולה, ובעלת המון נסיון (
) מקווה שתצליחי בהמשך דרכך, וכמובן שתמשיכי לבקר ולהיות פעילה בפורום (אם לא.. חכי חכי). אוהבת, עדי

יפית!../images/Emo29.gif

תודה רבה על הזמן שהיית פה והשקעת פה עשית יופי של פורום ואני מאושרת לקבל פורום כזה תודה רבה על הכל תמשיכי לבקר פה הרבה הרבה
אפרת

Crazzzzzy Girl

New member
יפיתוש ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

יפיתיל'ה אני מאוד מאוד מקווה שרק את הניהול את עוזבת ולא את הפורום . אם לא אני ארדוף אחריך .... הבנת
רק רציתי לאמור לך שאת אחלה מנהלת, שיהיה לך בהצלחה בכל מעשה ידיך , בריאות אושר ,עושר , שמחה , ואהבה .
נו באמת לא שאת הולכת לנו ( חסר לך וכן )
אוהבת גם הלני

ganitav1

New member
יפית../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

שמחתי להכיר אותך ובהצלחה בהמשך
תבואי לבקר...נתגעגע
ובהצלחה גם לאפרת

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לשלמונזה על הקמת הפורום ועל ניהולו ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

יפית../images/Emo98.gif

אחלה פורום הקמת לנו פה.. ואנחנו נורא נהנים, בהצלחה בכל מה שאת עושה! (הדברים האלה שלוקחים לך את הזמן של הרקיע
) וכמובן מקווה שתמשיכי להיות פעילה!

SoldieRonit

New member
יו,אם לא אין זמן ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אז מה יהיה

גורלנו
...........איזה דרמה ................... אז אני מקוה שתצליחי להשחיל אותנו מדי פעם ללוח זמנים העמוס שלך כי מבחנתי את היסוד של הפורום-ובלעדייך זה לא אותו דבר ולאפרת,אני מאחלת לך
בתפקיד ותבצעי אותו בשלמות כמו שלמונזה והכי חשוב.............שתאשרי לחיוב את המסר שאני שולחת לך עכשיו
בהצלחה לשתיכן

שלמונזה

New member
האמממממ

נו אז אין לי זמן
יש עבודה חברים הופעות, אין זמן לראות הרקיע, בקושי היה לי זמן לפורום. ותראו משהו הפלא ופלא: עכשיו אני כותבת יותר!!!! [נראה לי] ואתמול אפילו ראיתי את הפרק, היום די סביר להניח שאני לא אראה... בכל מקרה: תודה לכולם, אני מבטיחה להמשיך להשאר כאן!!! והכי תודה בעולם לאפרת שמנהלת את הפורום עכשיו

למעלה