אנשים נחמדים

HaloMatok19

New member
אנשים נחמדים

רוצים לעזור לי? אני וחבר שלי טוב (שהוא גם גיי) רוצים ללכת לאיזושהי מועדון נחמד של גייז, אבל אנחנו לא יודעים איזה מועדונים יש ואיפה. בעיקרון, אני יודע שרוב המועדוני גייז לא יתאימו בשבילי, כי שם נמצאת הקהילה הסטיגמתית (אני לא ירחיב בכתיבה). בוא נגיד שאני אוהב את סגנון הקהילה הדובית שלנו. ובקיצור, אם מישהו מכיר מועדון גייז נורמלי וחביב ושבאים לשם גייז גבריים מכל הגילאים, אשמח אם הוא ישתף אותי. תודה

Eli OlympuS

New member
כמה מילים...

אז ככה, בסילבסטר - מועדון התיאטרון. ובכלל, מסיבות הפופ-רינג במועדון התיאטרון הן מעולות גם מבחינת המוזיקה, גם מבחינת האווירה, וגם בגלל שהם יחסית זולות (בהשוואה לדום ולטיאלפיכס). הייחוד במסיבות הפופרינג, שמצב הרוח והאווירה שם כל כך שמחים ועליזים, שפשוט לא אכפת לך מה חושב עליך האדם שרוקד לידך. פשוט ככה. גם אני גדול מהחיים, ואני הולך לשם בשמחה, בגאווה, בחום ובקור, ורוקד כאילו אפאחד לא רואה אותי, ושר יחד עם השירים שאני רוקד, כאילו אףאחד לא שומע את הזיופים שלי (גם זה נכון, הווליום מאוד חזק, ספק אם תשמע את עצמך חושב). ותמיד איתי, החברים שלי, גרמתי להם להתמכר למקום, תחושת שחרור אמיתית, כיף לי שם. ואפילו שם, בתיאטרון, למרות כל האוחצ´ות, הקוקיצות, האנשים הרגילים, הסנובים, המוזרים, הנשיים, הדראגיסטיות, הלסביות והסטייליסטים, תוכל למצוא כמה דובים או לפחות שעירים... הכניסה עולה 80 ש"ח או בהצגת הזמנה או מודעה מהזמן הורוד - 60 ש"ח (זה המחיר של הסילבסטר, המחיר של הפופ רינג הרגיל 23/01/01 יעלה 50 ש"ח עם הזמנה) המסיבה מתחילה ב22:30 אם זכרוני איננו מטעני, ובכל פופ רינג, וגם במסיבה הזו, יש באמצע דראג...הפעם, הפופרינג יהיה חגיגי מתמיד.. אני ממליץ. א.ג.יפית.אולימפוס

ז י ק ו

New member
הנה עוד כמה ..

TLV קופרודוקציה משגייעת של הלמון וה-TLV מזמינה אתכם לנמל להתארגן על קצת שלומי זידן ולאקי לו. בחדר הים יפליגו מומי אוחיון ועופר דיקובסקי אל מחוזות הפרוגרסיב (טראנס) ובקטן יביא שי גולדברג קצת להיטים של אייטיז וכאלה. 120 שקל. כומה 2 אסף אמדורסקי יתקלט, ובאופק מובטחים כל מיני סוגים של סושים, תותים, טושים, כושים ובופים. תפאורה מושקעת ובקטע של חג מולד. 80 עד 100 שקל. דינמו דבש חצי החלל, הלא הם חמי ומירו מהשב"ק לשעבר, חותרים להקמת פריק-שואו סילבסטרי, ועל כן יזרימו לאירוח את תום מוכיח, בן הנדלר, פרסון, דאנשה וש"ס. ג´יימס, סאבו ורוב, פסו ואייל, שיתנו בהיפ הופ עד ג´אנגל. 50 עד 70 שקל. קולנוע זמיר במקום שבו יהיה עוד-מעט-באופן-רשמי המועדון החדש של אורי שטרק, יספתח שירזי ושלושת ה-F שלו את הסילבסטר בחגיגיות מופגנת, ועם הופעת אורח של המגה-טרנסקסואלית אמנדה לאפור. עוד? עופר נסים, טל כהן ובעוז קופלנד. לממוזמנונים בלבד. אייס - ליין שלישי של הדאנס בר ישודרג להפקת סילבסטר עם CPU בשחור, ארז גולדשטיין בדאנס-להיטים ו-D-NOK בהאוסוס. הפקה/תפאורה מושקעת וכו´. 40 עד 60 שקל. גת רימון תורג´י מארח את סטרדיי נייט פיבר לערב סילבסטר משודרג, עם אמיר פרי, אורן מאנה ושגיא אינפלוס בשלוש רחבות של היפ הופ עד האוס עד דאנס. 60 עד 80 שקל. בית העיתונאים Women Party של אילנה שירזי ודגנית ברוכי, עם ערן סייג, ליידי דרגון ואיגי וקסמן, שתביא בסוג של סבנטי-אייטיז. 70 שקל. האנגר 11 נוער, מוקי קורא לכם לבוא. גם אסי קוז´אק, שלומי זידן, רועי פלינר, דרור גולדשלגר וסהר זנגלביץ´. יתנו דאנס עד טק האוס עד אייטיז עד אלטרנטיב עד דאנס. 80 עד 100 שקל. לילנבלום 25 הליין האלטרנטיבי מציג רשימה אינסופית: שלומי קאופמן, אורן טופט, קובי סקה, די.פי.אס, אורן שריג, ארז דיוק, שחר שפירא, אבנר פרידמן - כולם יתנו אייטיז, אלטרנטיב, בריט פופ וכו´, בשלושה מתחמים שונים. 70 עד 80 שקל.

HaloMatok19

New member
תראה...

אני שאלתי ככה סתם בעיקרון שאני יידע, לא שאלתי ספציפית לסילבסטר. פשוט הוא לא יכל לצאת אתמול ושאר החברים שלי הלכו ל"כומה השנייה" (אני לא יודע אם כותבים את זה עם ק´ או עם כ´... לא משנה) ובקיצור לא הלכתי איתם אבל לא נורא, שטויות... לא הרגשתי שאני מפסיד משהו מיוחד. כי בסה"כ זה חג נוצרי ולמי שלא יודע, אותו אחד שקראו לו סילבסטר (אני לא ממש יודע אם זה היה ישו או מישהו אחר) - הוא אחד שרצה להשמיד את העם היהודי! לכן לא ממש התלהבתי לחגוג "איתו" את השנה האזרחית החדשה. מי שהלך ונהנה שיהיה לו לבריאות, אני מאמין שלאף אחד בארץ לא הייתה כוונה לחגוג עם נוצר יהודים, אלא רק להזדהות עם העולם בפתיחת השנה החדשה. טוף, לא רוצה להישמע מטיף, אני שמח שעשיתם חיים אתמול, העיקר להיות שמחים ועליזים כל הזמן! אוהב את כולכם

Eli OlympuS

New member
הבנתי...בכל מקרה

אתה לא היית היחיד שנשאר בבית, לא משנה אם זה חג נוצרי או יהודי, זה חג, וחג חוגגים. גם אני נשארתי בבית, וניצלתי את הזמן לישון, שחבל"ז. ושוב, ההמלצה שלי עומדת בעינה מועדון התיאטרון - ה-מ-ס-י-ב-ה הכי שמחה וטובה בעיר המסיבה הבאה - 23-1-03 אם אתה רוצה עוד פרטים, פשוט שאל אותי, אני הולך לשם קבוע.... אלי אולימפוס

אליקו27

New member
כמה עולה כניסה לשם אולימפכוס ?

האם זה רק לגייז או שיש גם סטריטים ? זה בשדרות העצמאות ביפו נכון ? אם זה ישמע לי טוב אני שם ב 23 לחודש

ז י ק ו

New member
50 שקל עם כרטיס 70 ש"ח בלי כרטיס

יש שם גם סטרייטים, והמוזיקה שם אחלה אשמח להביא לך כרטיסים אם תרצה אליקו ולהצטרף אליך...תלוי כמה תתחנף..

Eli OlympuS

New member
כן, זה של גייז, זה הפופרינג

זה ליין המסיבות שעליו הסברתי מסיבות שמחות מוזיקה טובה ומחיר שווה

אליקו27

New member
טוב אני אהיה שם אני רוצה לנסות פעם

מנית את מוזמנת להביא לי כרטיס בנוגע להצטרפותך על זה אני צריך לחשוב

למעלה