אנשים, נרדמתם על האף?

כרוני

New member
אנשים, נרדמתם על האף?

יומיים ואין פה הודעה אחת לנחמה.... מה המקום הכי אהוב עליכם בארגנטינה? (אחד לא רשימה) ואם בא לכם אז למה?

aviv lu 606

New member
שלי....

פלורידה לבג'ה ובכללי גם קורינטס אב דא מאג'ו כל המרכז יש במרכז אווירה כזאת מיוחדת

meishar84

New member
ברילוצ'ה

או בשמו המלא סן קרלוס דה ברילוצ'ה המקום המופלא והיפייפה שיש בו תמיד אווירת חג המולד מעניין איך ברילוצ'ה נראית בחג המולד איזה מקום אחח

גרי רשף

New member
עלי לאכזב אותך

חג המולד הוא בקיץ, ולכן העיר אינה מכוסה בשלג כמו העיירות בהרי האלפים..

meishar84

New member
את זה אני יודע כבר :)

אבל מעניין אותי איך האווירה שם בחג המולד .. כי שהיינו וזה לא היה בחג המולד הייתה אווירה מאוד קסומה כזאת של חג המולד !!! ובמקום השני בואנוס איירס , איזה עיררררררר מדהימה !!!

גרי רשף

New member
אני אפילו לא יודע ממה להתחיל

אבל אם חייבים- בואנוס איירס, כי זה כל כך הרבה דברים ביחד.

MiAdi

New member
גרי -שאלה קטנה לא קשורה אבל ...

אני מבקשת את עזרתך
אולי זכור לך לאיזה אתר נתת קישור לפני כשבוע שבועיים והיה שם Paseo por B. Aires או משהו כזה ? מאוד אודה לך אם תזכיר לי - אמי מתארחת אצלנו ואני רוצה להראות לה מעט נוסלגיה Como tiene que ser . Muchisimas Gracias ושבת שלום Claudia

MiAdi

New member
תודה, תודה, תודה ../images/Emo24.gif ...

אני מתחילה בהקרנה
רק שתבין, אמי בת 82 (עד 120) ובינתיים מצאתי לה המון סיפורים מהכפר בו היא גדלה בשנותיה הראשונות בל Las Palmeras ב- Santa-Fe ב- www.argentina.co.il שוב תודה Claudia

גרי רשף

New member
שתפי אותנו../images/Emo13.gif

עד איזו שנה היא גרה בכפר? היכן אחר כך? מהיכן הגיעו ההורים שלה? גם אימי גדלה בכפר קטן- Medanos (לא הרחק מבהיה בלנקה), ועכשיו היא נסעה לשם לחגיגות לציון 100 שנים לקהילה היהודית בכפר (שהיום הוא כבר עיירה).

gallardo

New member
אני איתך. האזור שבין חונין וסן

מרטין לברילוצ`ה ובכלל אזור פטגוניה הוא מדהים

rosedal

New member
טיגרה

האיים האגמים והמקום פשוט מדהים! מנדוסה גם מאוד אהבתי , פארק סן מרטין וכל העיר בכלל. ובואנוס איירס גם נכנסת לרשימה האהובה עליי במדינה הקסומה!

כרוני

New member
צ'ה אמרתי אחד לא רשימת קניות

ואם כבר עשית רשימה: ובקורדובה לא אהבת להיות???? עם הארנב והגזר החסה והעמה????? תגיד מתיי חוזרים לשם?

rosedal

New member
חחחח קורדובה סבבה

אבל יש לי את טראומת מאיה בוא נחזור במאי הקרוב!

כרוני

New member
חוץ מזה מאי זה טרום חורף

זה היה קשור לקולומביה ??? מאיה בקורדובה?

למעלה