אנשים נשים וטף!!!!!! הקשיבו הקשיבו!

אנשים נשים וטף!!!!!! הקשיבו הקשיבו!

אני בדיוק הצצתי בלוח התוצאות המשחק הראשון מאוד מדאיג אותי יילנה שלי הפסידה מערכה ראשונה ומפגרת 2-0 במשחקונים..... אך כשאני יורד למטה אני רואה את אנה שלנו מנצחת מערכה ראשונה ונמצאת בשווין 5-5 במערכה השניה!!

oren987

New member
אנה הפסידה את המערכה השניה! ../images/Emo47.gif

ויילנה דוקיץ בפיגור משמעותי!!! - עד עכשיו עלו: יילנה דמנטייבה אמנדה קוצר סילביה פארינה אליה וסרנה ווילאמס!! הלוואי ואנה תחזיק מעמד - ותנצח במערכה השלישית!!

oren987

New member
דוקיץ בחוץ!! - הפסידה לאן קרמר! ../images/Emo47.gif

ושימו לב לזה - 6-3 - 6-1 פשוט מחצה אותה!!! וכרגע גם קלייסטרס בפיגור!!! מה קורה כאן??? - ממש מפתיע!! אנה התחילה מערכה מספר שלוש!! אני כולי מחזיק אצבעות - בכל רגלי, וידיי!!

oren987

New member
נגמר!! אנה מפסידה מערכה שלישית ../images/Emo47.gif

ועוד באיזו צורה גועלית ממש - 6-1 ממש חבל!! - ושוב הוכחתי את תיאורית הראיונות שלי!!! אחרי ראיון שהיא נותנת -היא תמיד מפסידה. ככה זה כשהראש בעננים. למרות שעדין היא נתנה יופי של משחק - וטורניר גדול (ניצחה את הנין, ואנו ניזכור לה זאת תמיד). ולהלן תמונת המנצחת - טטיאנה פאנובה!!

hillly377

New member
חבל, ממש חבל...

בייחוד אחרי שהיא ניצחה במערכה הראשונה 6-2 והמערכה השנייה הייתה ממש צמודה. למי שמעוניין, עכשיו ביורוספורט, הינגיס נגד פוטשק.

רפי2002

New member
אם לא אנה

לפחות מרטינה..... ממש חבל על אנה.... היום בעיתון היה רשום שלהנין היו אתמול 108 (!!!!) טעויות....זה ממש הרבה...... חבל אנה......בהצלחה מרטינה! :)

למעלה