אנשים-סקר!

מורתיר

New member
אנשים-סקר!

קצת משעמם לי עכשיו (נגמר "גלדיאטור" בערוץ סינמה, וזה היה התעסוקה שלי להיום..).. אז קבלו סקר: איזה קשר/כפיתה אתם הכי אוהבים/הכי טובים בו? אני אוהב קשר שמינית, סתם כי זה נחמד כזה.. ואני כופת מעולה כפיתה מרובעת.. נ.ב - אני יודע שזה סקר די דפוק..אבל בכל זאת! :)

או או אני!

אני פשוט מתה על צמה!!! לא יודעת להמ אבל במחנ"ק השנה למדתי את הכפיתה ומאז כל פעם שאני שומעת שמישהו צריך שיכפתו צמה אני מתנדבת (ואני בד"כ לא מתנדבת)... ואני גם דיי טובה במרובעת... זו אחת הכפיתות הכי קלילות בעולם!

אה זה כל

אף אחת! סתם לא אני אוהבת6/3 זאת ה-כפיתה! ואני הכי הכי הכי שונאת נחש זה כ"כ מעיק!!!

מורתיר

New member
חח...6/3 זה באמת אחלה כפיתה...

וגם אני שונא נחש! זה באסה!!! זה אף פעם לא יוצא לי כמו שצריך!

כן גם לי לא...

אבל אל תדבר עד שלא תראה את גד מנסה לעשות קשר מוט! חחחח זה ממש משעשע הוא גם מתעצבן וזה... קטעים...

י ע ל 2

New member
אני דווקא אוהבת מאוד

את הקשר של הנחש.. וזה נראה לי הקשר שאני הכי אוהבת.. בצפונבורי עשיתי הרבה כאלה (במחנ"ק...) ואני הכי שונאת קשר מוט.. אני כל כך שונאת את הקשר הזה.. זה אף פעם לא מסתדר לי עם ה- איקס... אני יודעת שאני קשה אבל אניממש שונאת את הקשר הזה...

מה זה 6\3?

ואני אוהבת את כל הכפיתות...
לא, סתם. אני הכי שונאת שמינית, במיוחד על יותר מ-2 סנדות כי זה תמיד זז, ואני גם שונאת כפיתת ´טי´ כי זה תמיד מיתפרק תוך שנייה... והכי אוהבת מרובעת רצה... כימעט אף אחד לא יודע לעשות את זה, ותמיד אני צריכה ללמד.... ובכל מיבנה אני תמיד עושה לפחות חצי מהרצות...
ואני אוהבת גם קשר מוט מולבש - למדתי אותו לא מיזמן וזה ממש נחמד, יותר מקשר מוט רגיל...
נועה.

Octobia

New member
3/6 זה...

3 על 6 בתרגום: אתה עושה איקס עם שתי סנאדות ואז את הזווית הכהה (הגדולה יותר למי שלא מבין
) את מלפף 6 פעמים ואת הזווית הקטנה יותר אתה מלפף שלוש פעמים (או ההפך אני ממש לא זוכרת) יענו שלוש על שש! ואז אתה עושה חניקות... טוב לא הסבר משהו אולי דניאל תסביר לך את זה יותר טוב כי אני כולה חמשושית חחח (ועוד גינה!) טוב לא ממש מצחיק יותר נכון עצוב... לקח לי כמה שנים עד שידעתי לעשות קשר מוט אבל לא נורא נתגבר או כמו שנעם הייתה אומרת על זה: חפיף! אהה ואם כבר מדברים על החמור
נעם את צריכה להתגבר על הפחד שלך (את יודעת בקשר למה!) או שיום אחד תמצאי את עצמך לבד ולא תדעי מה לעשות!

כן אני יודעת.....

אני הכי אוהבת....לא לכפות! חח ..... באמת אממ אבל אם כבר כפיתות קשרים וכו´ אז הכי נחמד זה........... קשר מוט הכי פשוט והכי קל.....עם כל השאר אני מהזה מסתבכת.....אני מקווה שהשנה אני סוףסוף אלמד כי אין לי מושג מה אני אעשה בהדרכה אם אני לא אדע לכפות....

SAG E

New member
איכס רצות

רצה זה הדבר הכפיתה ההכי מטשטשת שיש, אחרי תשים אני כבר מרגיש מת!

SAG E

New member
אני טוב ב

כל הכפיתות.. אני יודע כמעט את כולן אבל אני הכי "אוהב" מרובעת ומתעב מוצלבת.

אני מצטערת שאני מתערבת

אבל אני פשוט הכי אוהבת את הכפיתה המרובעת... היא הכי פשוטה וגם מאוד טובה

למעלה