אנשים! סקר!

אנשים! סקר!

METALLICA QUEEN NIRVANA PINK FLOYD ברי סחרוף היהודים כנסיית השכל אריק איינשטיין גידי גוב מוניקה סקס

אופס....איזה אהבל אני היתבלבלתי....

איזה עוד להקות וזמרים אתם אוהבים??? התשובה שלי למעלה....

yellow cheese

New member
אז ככה...... ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את: היהודים דנה ברגר כנסיית השכל שייגעצ ויש עוד כמה....
אבל אביבוצ´קה זה במקום הראשוןןןןן.....

הממ...

היהודים אביב גפן אינפקציה קורין אלאל המכשפות יזהר אשדות נירוונה מטאליקה ברי סחרוף מוניקה סקס רוקפור הדג נחש ירמי קפלן דנה ברגר papa roch יש עוד המון אלה הבכירים.... מה דעתכם?

hagar_gefen

New member
אממממ......אמממ.....

מטאליקה נירוונה היהודים ברי סחרוף דנה ברגר כנסיית השכל מוניקה סקס איפה הילד רד הוט צ´ילי פפרס בריטני ספירס (סתתתתתם.....בדיחה אחים שלי...) אופספרינג חמי רודנר פינק פלויד לד זאפלין אריק איינשטיין כוורת אבטיפוס רונית שחר אר.אי.אם אואזיס נו דאוט(הישנים יותר) די....יש כל כך הרבה... אבל אף אחד לא נוגע כמו אביב!!!! אוהבת תמיד, הגרו´ס!!!

אז ככה:

נירוונה פאראלג´מ פאפה ראץ´ קווין וויטוז ארוסמית מטאליקה פינק פלויד אר.אי.אם נו דאוט(בתקופה שהם היו טובים) רד הוט צ´ילי פפרס היהודים דנה ברגר כנסיית השכל מוניקה סקס איפה הילד חמי רודנר המכשפות שבק´ס וואו וזה רק ההתחלהההההההההה.... יש מלאאאאאאאאאא, (לא, אני לא יגיד שאביב הוא הכי טוב! כי אצלי כולם טובים, זה כמו שאי אפשר להגיד מה השיר הכי טוב של אביב.) חולהההההההההה עליכם, רותם.
ושחכתי להגיד שנה טוב וצום קל!!!!!

הדר.א.

New member
התשובות שלי...

עיברי לידר היהודים צ´ילי פפרס נירוונה כנסיית השכל מוניקה סקס וכמובן, האחת והיחידה.... דנה ברגר!!!

2B LoOnY

New member
טיפש

יפה...(לא זוכרת פה את המילה) וחכם העולם וטיפש וטיפש יפה...(לא זוכרת פה את המילה) וחכם העולם וטיפש וטיפש וטיפש וטיפש

Leee

New member
מזל שאתם אוהבים את כל המי ומי

שמעתם פעם על דילן, מוריסון, פייג´, הנדריקס, פורקיופיין, גטרו טול, יוריה, דה הו, קינג קרימזון, ועוד מלא אנשים שהם גאוני המוזיקה הפחות מוכרים??? שמעתם פעם על נקמת הטרקטור? או שאם זה לא מושמע כמו אביבוש ברדיו אז למה שתכירו? רוקפור? אתם בכלל יודעים מה זה מוזיקה טובה או העיקר שיש לכם את צלקות ושלום ופרפר בבית?

אני אישית מאוד אוהבת את נקמת הטרקטו

וגם עוד להקות ישנות ופחות מוכרות כמו נושאי המגבעת. רוקפור טובים. גלית

דילן הכוונה היא לבוב דילן?

אז הוא נחמד וגם רוקפור ומה שכתבתי זה מה שאני אוהב ומכיר....שמעתי כבר את השם נקמת הטרקטור אבל אני פשוט לא מכיר אותם....מה אני אשם??????.

shay or eli

New member
הלהקות והזמרים שאני אוהב

PINK FLOYD QUEEN U2 ALICE COOPER MARILYN MANSON NIRVANA IRON MAIDEN METALLICA GUNS N ROSES NINE INCH NAILS RED HOT CHILLI PEPPERS THE BEATLES THE ALAN PARSONS PROJECT CANNBAL CORPSE SANTANA DAVID BOWIE LEONARD COHEN SIX FEET UNDER OFFSPRING BLONDIE AT THE GATES SADUS BLACK SABBATH מוניקה סקס אריק אינשטיין יהורם גאון משינה חווה אלברשטיין כוורת אני יכול להמשיך עוד שעות אבל נראה לי שזה מספיק...

סועולם

New member
חחח

בריטני ספירס וסטלייף באקסטריט בויז כריסטינה אגילרה פייב היי פייב אייל גולן והגדולה מכולם שרית חדד!!!!!!!! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!! אין כמו אביב ומוניקה-ושלא יהיו טעויות

../images/Emo54.gif....well

נירוונה מטאליקה ד´ ביטלס קווין הנדריקס דילן היהודים!!! מוניקה סקס אבטיפוס רוקפור כוורת גזוז איפה הילד משינה!!! אביב גפן כמובן! יש עוד מלא..להמשיך?? ליאור..

למעלה