אנשים סתם לידע כללי...

אנשים סתם לידע כללי...

לא שאני משפטן או עורך דין,וגם לא שוטר במשטרת ישראל אבל יש לי קצת נסיון חיים ומנסיוני אני אומר שמדינת ישראל היא יותר חופשייה מהולנד. נכון אמנם המכירה של הסמים אסורה אבל הפיקוח הוא כה דל בקשר לסוחרים "הקטנים" המכירה פה יותר חופשייה מהולנד. לא יודע אם יש לרשות המבצעת יד בזה אבל הם הולכים על הכרישים - מייבאי הסמים הכבדים והכדורים. אז למה לאשר בחוק עישון גראס? הרי גם ככה אם אתה מעשן ויש שוטר לידך הוא לא יעשה כלום מקסימום יחפש את זה שמכר לך. תשאירו את המצב ככה תאמינו לי שמי שרוצה משיג הכל לבד ובזול.

שטויות..

משיגים לבד ובזול, זה לא אומר שלא תיתפס! אתה מעשן ויש שוטר לידך- לא יודעת מאיפה אתה אבל זה נשמע מופרך לגמרי. לא יעשה לך כלום??? יעשה לך חיפוש כולל ויביא אותך לתחנה לחקירה, שתדווח שם על כל מי שאתה מכיר.

BlueCarrera

New member
יש לך שכל בכלל ?

אם החומר יהיה חוקי הוא יהיה הרבה יותר זול, ואיכותי. זה שהשוטר לא יעשה את המקסימום, זה בולשיט. אתה סתם מבלבל תשכל.

vegi force 1980

New member
כששוטר תופס מעשן

הוא לא יעזוב אותו עד שהוא יסגיר את הדילר שלו... ואת זה אני רואה אצל אנשים שאני מכיר וניתפסו

tiger

New member
בוא נגיד שיש משהוא בדבריך

אבל עדיין יש הבדל גדול בין חקיקה ברורה ובין מגמה שיכולה להישתנות (ומישתנה) משוטר לשוטר. נכון ששוטר מיפלג סמים יתרגש מבחור שמעשן ג´וינט פחות אולי משוטר תנועה חדש ומיתלהב אבל לשניהם יש את אותה פקודה:לעצור. כל עוד זו הפקודה כל אחד ימלא אותה אחרת מי בברוטליות יותר ומי בעדינות ואני לא ממש מעוניין להשאיר את המנדט הזה בידיים של כל מיני ... אני אפילו לא רוצה להיכנס לזה. צריך חוק ברור לכוווולם.היום יש הבדלים בין צפון הארץ לדרום בהיתנהגות שוטרים כלפי סמים.בצפון מישתוללים הרבה יותר וגם השופטים מורעלים בעוד שבדרום יש הרבה יותר איך לומר... שקט תעשייתי.זה לא צריך ליהיות ככה.צריך דין אחד לכולם וצריך לסדר את זה בחקיקה ולא במדיניות מעורפלת של גוף מישטרתי. t

ashmash

New member
צריך להכניס את הסמים לחוק

או לחילופין להוציא מהחוק גם סיגריות ואלכוהול... נשמעה בעבר הטענה שאין הבדל בין סם לסם ועד כמה שזכור לי נאמר גם על סיגריות ואלכוהול שהם סמים. זה בעצם מוכתב מלמעלה מה שיהיה חוקי ומה לא, ע"י לובי חזק של יצרני סיגריות ויצרני אלכוהול (שעוד מימי קדם, ביססו את מעמדם כמונופול כבר במסורת היהודית - למשל 4 כוסות בפסח) וברור לכולם שכל עוד הסמים אינם חוקיים, מחירם גבוה בהרבה ממחירם הראלי... לכן, או שבואו נלחם בכל תופעת הסמים באשר הם (הרואין, קוקאין, קנאביס, אלכוהול וטבק, או שניצור חופש אמיתי שבו ניתן יהיה למכור ולקנות כל סם. אני אגב נגד שימוש בחומרים כימיים (וגם טבעיים) שונים לשיפור מצב הרוח, למעט טיפול רפואי.

d u d

New member
גם קפאין זה סם...

גם שוקולד, גם רדבול... בקיצור כל זה זה בדיחה אחת גדולה. ודרך אגב: אני לא חושב שגראס יהיה יותר זול כשהוא יהיה חוקי, יותר איכותי בטוח שכן.

dod_basim

New member
זו רק שאלה של זמן

עד שבכל מקום בעולם תהיה לגילזציה, אבל כן, גם פה ישראל תהיה האחרונה. מחיר שקית ירד פלאים וגם איכותו תעלה. ככה זה שוק שחור - מחירים מופקעים ואיכות ירודה.

ashmash

New member
למעט שוקולד

שגם אותו אני לא צורך כל כך הרבה, אני לא "משתמש" באף אחד מה"סמים" שציינת... כך שזה לא מפריע לי ושוב, רק חיברתי בין שני משפטים... מעולם לא ניסיתי, כך שאין לי מושג אם יש הבדל בין סם אחד למישנהו (ואפילו זה די הגיוני שיש הבדלים בין סוגי סמים שונים)

גם קולה

ומה עם כל התרופות שנותנים לנו?! כל זה - זה לא סמים?! בדיוק כמו שלא מתייחסים לכל הסמים האלה כמו שמתייחסים להרואין למשל, אז גם לא צריך להתייחס לגראס כסם הזיות קשה! התעמולה שעושים היום, לא מחכימה אותנו, לא מסבירים לנו, פשוט אומרים "אל תעשו!" - וזאת גם הטעות שלהם! הם לא מציגים עובדות לטוב ולרע אם כבר, וזאת דעתי האישית בלבד אלכוהול צריך להיות מחוץ לחוק!

זהר פלד

New member
אבל זה בדיוק שורש הבעיה ../images/Emo15.gif

ההכללה ש "כל הסמים הם מסוכנים, וכל הסמים הם אותו דבר"... זה בדיוק שורש הבעיה - אותם אנשים שמאמינים לשקרים של "אל סם" חושבים לעשן ג´וינט זה כמו לקחת אקסטה, או כמו להזריק הרואין... הם חושבים שמספיק לעשן ג´וינט אחד וכבר אתה בדרך שאין ממנה חזרה להתמכרות להרואין ולחיים כנרקומן, ובזה אנחנו צריכים להלחם! זה בדיוק העניין - לסמים שונים יש השפעות שונות, סכנות שונות, ותהליך התמכרות שונה.

למעלה