אנשים עברתי טסט!!!!!!
F Firz New member 19/5/03 #3 ../images/Emo2.gif../images/Emo49.gif אני בשוק!! בירון עבר טסט! מזל טוב אחי יפה לך הגיע הזמן קח ל : למראה ודיבורית ל שאין אני מקווה שיש מקום ל ותמיד שים סע בזהירות לא לידרוס ו ו ו ו ו ו ו ודי!! לא לשתות ו אולי קצת ותמיד שיהיה בכיס . עם אתה צריך אז תגיד!! בירון!! כן כן משעמם לי אבל תיראו כמה סמלים שמתי איזה יפה זה....
../images/Emo2.gif../images/Emo49.gif אני בשוק!! בירון עבר טסט! מזל טוב אחי יפה לך הגיע הזמן קח ל : למראה ודיבורית ל שאין אני מקווה שיש מקום ל ותמיד שים סע בזהירות לא לידרוס ו ו ו ו ו ו ו ודי!! לא לשתות ו אולי קצת ותמיד שיהיה בכיס . עם אתה צריך אז תגיד!! בירון!! כן כן משעמם לי אבל תיראו כמה סמלים שמתי איזה יפה זה....
N NiGa New member 19/5/03 #4 קאאאאאאאאאדימה בירון!!! כלומר גם אחורה, אבל תסתכל טוב טוב שאין ילדים או דלתות של מכוניות... ברוך השם תצטרף למעגל השינוע
קאאאאאאאאאדימה בירון!!! כלומר גם אחורה, אבל תסתכל טוב טוב שאין ילדים או דלתות של מכוניות... ברוך השם תצטרף למעגל השינוע
י יאפה New member 19/5/03 #7 ברוך א-ש-ם../images/Emo3.gif מזל טוב בירון - שיחקת אותה.. סוף סוף קבג נוסף אני כל כך מתרגש) שמח בשבילך אחי תודה
ברוך א-ש-ם../images/Emo3.gif מזל טוב בירון - שיחקת אותה.. סוף סוף קבג נוסף אני כל כך מתרגש) שמח בשבילך אחי תודה
T the eye2001 New member 19/5/03 #11 מבטיח.... תודה לכולם שאמרו מזל טוב אני מה זה שמח ברוך השם נפטרתי מהחרא הזה שנקרא שיעורי נהיגה.... מריוס אתה מלך!!
מבטיח.... תודה לכולם שאמרו מזל טוב אני מה זה שמח ברוך השם נפטרתי מהחרא הזה שנקרא שיעורי נהיגה.... מריוס אתה מלך!!
A Absolut May New member 20/5/03 #14 מז"ט אסי בירון נשמה ../images/Emo70.gif נהדר נהדר נהדר פשוט נהדר
T tofy New member 20/5/03 #15 יו בירון!!!!!כלכך חיכיתי ליום הזה! ועוד לפני מוטה! (חחחח.....עזוב מותק) גאה בך!!!!!!!