אנשים עוד עזרהההההה

nunit the best

New member
אנשים עוד עזרהההההה

תגידו אנשים לגביי השיר של milk inc של i dont care יש את הגירסא הלא מצונזרת? כי יש גירסא מצונזרת אני רוצה את הגירסא הלא מצונזרת זה נישמע יותר קטלני תעזרו לי בבקשה חולה עליכם נונית

sagi zulta

New member
מזה לא מצונזרת לא הבנתי

יש 2 גירסאות לקטע הזה שאני מכיר האורגינאל וקלאב מיקס אולי יש יותר גירסאות אין לי מושג...

nunit the best

New member
אבל.....

שגיא יש בטראק הזה אישה שמדברת ומקללת קצת בהתחלה ואת הקללות לא שומעים אז זה מצונזר אז חשבתי אם יש גירסא שיש את הקללות האלה...

gate 11

New member
נונית נשמה התאהבתי בשיר הזה

שיר ענק אני לא מפסיק לשמוע אותו יש לך עוד מהסוג הזה מאמי?

Milk Inc ההרכב הדאנס הטוב בעולם

והדאנס אחד היפים של שנה שעברה Natascha Hagen - Love Keeps Us Together- Hsp Radio ולגברת נונית מזה משנה הקללות?! ובטח יש לשיר הרבה רמיקסים שווה תמיד רמיקס מתעלה על האורגינל בדרך כלל .. בקשר לדאנס

gate 11

New member
טוב תודה אחי אוהב אותך

אבל זה לא מוצא לי בקאזה.....א חח בטעות רשמתי קאזנ ותיקנתי ב. תביא לי עוד שמות בבקשה אחי אני מאד מודה לך קבל את תודתי

nunit the best

New member
לבום בום בום

שמע אני מעדיפה את הקללות! יותר קטלני יותר יפהההההההה אבל לא חשוב אם יש לך משהו חזק תביא לי אני אשמח מאוד תודה רבהההההההההההה נונית!

nunit the best

New member
נשמה ת'אמת?

אני גם מחפשת גירסא לא מצונזרת זה שיר בן זונה! יש לי את הגירסא שהאישה מקללת אבל את הקללות בהתחלה לא שומעים וזה מה מבעס אז אם יש לך משהו בכיף ותודה אח שלייייי ודרך אגב הורדתי שירים חדשים אם תירצה...יפים מאוד...

למעלה