אנשים עזרהההה)=

noni2222

New member
אנשים עזרהההה)=

אמ.. כמו שאתם בטח יודעים אני גרה בחו"ל כבר 3 חודשים ומאז לא יצאתי קשר חברתי מחוץ לבית ספר. היום 3 בנות מה שנקרא ה"מקובלות" לבי תשל אחת מהם... הן אמורות לההתקשר אלי (אם זה בכלל לא היתה מתיחה ואין להם כוונה להתקשר) וחוץ מזה אני לא יודעת מה לעשות.. כבר הודעתי להורים שאם אני אלך אז הם יצטרכו להישאר ערים ע דמאוחר מאוד (היא גרה במקום רחוק) אבל לא יודעת אני מפחדת לעשות לעצמי פדיחות, אני מפחדת כאילו הן מהבנות האלו שכל הזמן מחליפות בגדים ומחליפות וכו' וקיצר אין בושה בקטע של להיות בתחתונים וחזיה כדי להחליף בגדים, אבל אמ.. זה ממש מביך יש לי צלקות על הגב מנפילות רציניות שהיו לי וגם יש לי פצעים על הגב. ואני מפחדת להוריד את החולצה בחברת אנשים. ולא יודעת גם יש לי בעיה של חזה קטן במיוחד. וגם ככה אני בכיתה ח' מבחינת הגיל ואני הולכת לכיתה ט'.. לא יודעת=/ נראה לי אני איהיה כל כך לחוצה שאני לא אוכל להינות!!

העזרה הגיעה

מקריאת דברייך ,אני מתרשם שאת נערה רגישה ,עדינה ומקסימה . ראי נא ,עוד לא נולד האדם המושלם ,לא באופי ולא ביופי . בנות הנחשבות למקובלות ואפילו מחליפות בגדים ואין להן בעייה להשאר בתחתונים וחזייה ,גם להן יש נקודות תורפה ,שאולי הן לא מראות . חזה קטן נותן מראה של נערה צעירה ,אל תשכחי ,את נערה . את מתפתחת לאט ,וזה יפה ומיוחד ,מי שמתפתחת מהר ,ברבות הימים תקנא בך . שימי לב דברים טובים ומיוחדים באים במנות קטנות וקומפקטיות . אל לך לחשוש להוריד חולצה בחברת הבנות ,הפצעים הם דבר בר חלוף ,הצלקות שיש לך הן ממש לא מגרעת ,קראתי במקום כלשהוא שאין אדם שלא מתבייש במשהוא בגופו . אך יש לך במה להתגאות ,קודם כל תעמדי מול המראה ,הביטי בעצמך ,את תראי מולך ילדה ,נערה בעלת יופי סולידי כובש ומיוחד . ובנוסף יכולת הביטוי שלך ובמיוחד החוכמה שלך ,והיכולת שלך לנתח דברים , אלה תכונות שמייחדות אותך וגורמות לך להיות בולטת ומיוחדת במובן החיובי ביותר של המילה . הכל בראש ,אם את קוראת את דברי ומתחילה לחייך ,ואף להאמין בדברים הנכונים שאני כותב ,הרי שאת משילה מעצמך את כל הלחץ בבת אחת ,לא רק זה ,את הולכת להנות עד כלות הנשמה ,זיכרי ,הסביבה שופטת אותך על פי ההתנהגות . את הולכת בראש מורם ,חופשייה ומשוחררת ,עם החן הטיבעי שלך . אני מחזיק לך אצבעות ,אני בטוח שאת הולכת לעבור ערב ענק !!! השינוי בתפיסת העולם שלך קורה ברגעים אלה ממש ,לכיוון נחיובי האופטמי . אני ואנו מפרגנים לך מכל הלב ,תרגישי נסיכה ,ואז תהיי כזאת .

noni2222

New member
תודה רבה(=

אני לא יודע תמה לחשוב על עצמי, אבל במידה מסויימת התגובה שלך עזרה והרבה!! תודה רבה רבה רבה!

אינך יודעת מה לחשוב על עצמך ?

הנה הפתרון על מגש של כסף , לחשוב שכל בוקר חדש הוא בוקר שטומן בחובו הפתעות מרנינות וחיוביות . לחשוב ולהיות בטוחה שאת נראית מצוין ,גם אם נדמה לך שאת לא פוטוגנית . להעמיד את עצמך במרכז ,את הכי חשובה ,לחייך ,רק טיבעי כמובן , כי אם תחייכי ,אפשר רק להחזיר לך חיוך ,וזה כל כך מתוק . ועכשיו ,לאחר שיש לך את המתכון מוכן ,קחי את כל המוצרים (חיוך ,בטחון עצמי ,אמונה ,אופטימיות ) הוסיפי קצת מצב רוח טוב עד מצוין ,והנה דמות חדשה ,חביבה ופורחת ואת כמו שמש זורחת אם תאמיני ,אין זו אגדה ...

noni2222

New member
אתה פשוט..

מושלם. בחיים לא דיברו אלי ככה. יש לך את המתכון לגרום לאנשים אושר. תודה.

מושלם ?

אני איש בוגר ,נשוי ואב לילדים ,הלבטים שאת כותבת עליהם ,חוויתי אותם בצעירותי ,אך גם באמצעות התבגרותם של ילדי . את יודעת ,אנשים כל כך משתנים במהלך חייהם ,אצלך זה זמן השינוי , אם ציפיותייך תהיינה חיוביות ,זה מה שיקרה בודאות . בבוקר לכשתתעוררי ,הביטי דרך החלון ,את תבחיני בשמש הזורחת בפאתי רקיע ,את הפרחים מלבלבים ,והציפורים שרות ,וקולן ערב . האם את מבינה שכל המחזה המרהיב הזה הוא עבורך בלבד ? האמיני בכך ,גם אחרים מאמינים ,ואותם מאמינים סובלים מפחות לחצים ,קמים כל בוקר עם שיר חדש בלב . יש דברים שניכרים כבר על פנייך את רואה נוף ,והוא נהנה מחיוכייך הינך רואה אנשים והם רואים את האושר בעינייך עוד טיפת מאמץ ותאמצי את דרך האופטימיות החביבה את עברך תשכחי ,כי מהיום את מייצגת חוויה מרנינה . הצלחתי להדביק גם את ילדי לראות דברים בורוד ואכן הם הצליחו והינם מקובלים מאוד . .אני כותב אלייך למרות שאני בוגר ,ממש איש , כי נחמד לעשות משהוא טוב ,ובנוסף ,אני רגיש .

noni2222

New member
תודה רבה(=

אני לא יודע תמה לחשוב על עצמי, אבל במידה מסויימת התגובה שלך עזרה והרבה!! תודה רבה רבה רבה!

למעלה