אנשים עזרה דחוף

אנשים עזרה דחוף

אנשים יש לי בעיה ענקית ואני כבר לא יודע איך להיתמודד איתה אז אני מבקש את עצתכם. לפני חודש אני וחברה שלי היינו בקשר ממש טוב (מבחינתי שיא הקשר) והיא החליטה שהיא לא מוכנה לקשר כזה (זה היה כאשר חגגנו שמונה חודשים). אבל היא אמרה לי בנוסף שהיא עדיין אוהבת אותי ממש ורוצה שנישאר ידידים אני אישית עדיין אוהב אותה אבל זה עושה לי סרטים רעים מכיוון שכל פעם שהיא מצלצלת אני רק מבין פחות מה קורה בינינו היא אומרת שהיא רוצה להיות איתי אבל לא רוצה להיות חברה שלי אבל מצד שני לא כלכך רוצה לבוא לבקר אותי (כבר חודש לא התראנו (מאז המקרה)) ועדיין כל פעם שהיא מצלצלת היא נותנת לי מסרים כפולים לא מובנים. ואני רק מסתבך עם עצמי ומבין פחות מה היא רוצה ומה יהיה. הצילו זה ממש מציק לי והורס לי את החופש ואני לא יודע מה לעשות. לעזאזל מה נשים רוצות

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אייייייי, באיזה בוץ שאתה נפלת! עכשיו אני בדיוק עוברת משהו כזה עם בחור שאני יוצאת. תבין, אולי לא כולן כאלה אבל יצא לי להכיר מספר די נכבד כדי לחשוב על זה כברירת מחדל לשאלה שלך, רוב הנשים זקוקות לשליטה. אחרי תקופה של 8 חודשים שבוודאי היא התרגלה שאתה אוהב אותה והיא היחידה, גם אם לא מתאים לה הקשר הזה יותר ואפילו אם היא כבר לא אוהבת אותך יותר, היא עדיין לא מוכנה שתהיה עם בחורות אחרות. ככה היא משאירה אותך על אש קטנה בעוד היא חופשייה. אנחנו רעות, אני יודעת
[נ.ב. אני עוברת את זה בצורת הבחורה הבאה שתגיע אלייך ואז חברה שלך תתחיל לשלוח שוב את הכבלים אליך..]

siv30

New member
למה לא לשאול אותה ישירות ../images/Emo35.gif

לפעמים לאחד מבני הזוג יש מצב שהוא לא לגמרי סגור על מה שהוא מצפה ממערכת יחסים. במצב כזה כדאי לקחת מרחק ולנוח אחד מהשני כדי לסלק את העננים. מנסיוני על מנת להיות הוגן עם שני הצדדים וכדי שהצד השני לא ישאר תלוי באוויר, כדאי שהמסר יהיה חד משמעי והניתוק מוחלט. רק כאשר הצד השני מגיע להחלטה אפשר ללבן את העניינים באופן שמתאים לשני הצדדים. לדעתי אי אפשר להמשיך בצורה שהקשר שלכם מתנהל הרבה זמן ובאמת הראייה שזה הורס לך את החיים. זה גם לא הוגן כלפיך להשאיר אותך תלוי עד שהיא תחליט. אישית אם זה היה קורה לי הייתי מבקשת שהוא יתקשר אלי רק שיהיה ברור לו מה הוא מצפה ממערכת היחסים שלנו ושלא ישדר מסר כפול כי זה לא מתאים לי.

siv30

New member
אז אולי תחליט לעצמך מה אתה רוצה

ללא תלות במה שהיא רוצה ותיישם את ההחלטה שלך, זה נראה לי הכי הוגן. אם הדרכים מצטלבות מה טוב ומה נעים ואם לא אז לא. והכי חשוב, TAKE IT EASY, זה לא שווה מריטת עצבים. לפעמים שאנחנו נמצאים בתוך הסיטואציה מאוד קשה לנו להתנתק והכל נראה מבלבל, גדול עלינו בכמה מספרים ומעצבן. קח נשימה ארוכה הכל ישחק לטובתך בסופו של עניין. בהצלחה.

למעלה