אנשים! עזרה דחוף!

אנשים! עזרה דחוף!

רשמתי הודעה ראשונה , אבל יש לי עוד המון מה להוסיף: אמא שלי , החתימה אותי בכוח , על דף נייר שרשום בו , שבו אני לא ימשוך כסף מהחשבון שלי בלי אישור ממנה , ואם אני ימשוך יהיה לי רע. אמא שלי עדיין ממשיכה לחטט לי בדברים בלי שום הפרעה. עדיין אמא שלי אומרת כל דבר 4 פעמיים......... החבר שלה כבר מעוצבן עליה , רק שהיא לא נותנת לו לעזוב את הבית. היא אומרת שאנחנו אשמים בכל , בזה שאנחנו אומרים לכל אחד מה להגיד עליה , שהיא עושה דווקא וזה. היא לפני כמה ימים רבה איתי , על כסף מהחשבון , אז אמרתי לה שאני לא יחנך את הילדים שלי כמו שהיא מחנכת , אחרי מה שהיא עשתה לי. אז היא החליטה לא לדבר איתי כמה ימים , ולרתק אותי בבית ( עד שבסוף הצלחתי ) אבל היא עדיין בשלה בקשר לזה , ואמרתי בשקט , שיום יבוא ואני יכה אותה בחזרה , אז היא שמעה את זה , והיא הכריחה אותי לחתום על דף נייר שאומר: אני אמרתי לאמא שלי שאני יכה אותה יום אחד , על החתום השם שלי והתאריך והשעה. והיא אמרה , עד שאני לא חותם על מה שאמרתי לה בקשר למכה , ובקשר לחשבון בנק , אני לא ייצא מהבית..........אז הייתי חייב לחתום בישביל לצאת מהבית , כי אני יוצא מהבית , אני לא יכול להישאר איתה! אני בורח מהדברים שלה! בכל מקרה , היא עדיין מתנהגת אליי יענו אני ילד בן 14 , שצריך לחזור מוקדם אפילו בחופשת פסח שאין לי לימודים היא מתנהגת אליי ככה......... אני רוצה שזה יפסיק , בלי בית משפט וזה , מה אני עושה?!?

faith2

New member
תקשיב,

משהו כאן לא תקין. בכל המערכת יחסים הללו שלה אתה קורא- אם ובנה. אם על כל דבר נחתים את עצמנו לאן נגיע? ובקשר לכסף...? זה הכסך שלך- אין לה שום רשות לקחת ולניח את ידה עליו- שום זכות! אני באת חושבת שעלייך לפנות כבר לזרמים יותר מקצועיים מאיתנו, שיתנו לך את הפתרונות היותר עוזרים בסיטואציות כאלו. אני לא בטוחה שלנו יש את הכלים הנכונים לעזור לך:-\

hillaro

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo13.gifהנה עצה!

1.דבר איתה 2.תגיד לה שזה הכסף שלך ואתה תבזבז כמה שנראה לך! 3. תגיד שלא על כול דבר צריך לחתום! ואני חדשה פה!

את חייב ללכת לעזרה מקצועית!

לא כל עזרה מקצועית תחייב בית משפט, אבל למי מה שתיארת, אולי יספק את אמא שלך שיש עוד גורם מקצועי מבחוץ ששם עליה עין והאיום של בית המשפט יגרום לה להתנהג אחרת. אני הייתי מנסה לפנות ליועצת בית הספר או ל"הפוך על הפוך" עם יש בישוב שלך. גם אל"י יכולים לעזור לך. מקווה שהמקומות האלו יתנו לך כלים יותר טובים להתמודד עם השגעונות של אמא שלך. המון בהצלחה. יעל.

למעלה