אנשים! עזרה דחופה!

sUpEr YoNiT

New member
אנשים! עזרה דחופה!

באיפה שאני גרה, כתבו מודעה כזאתי, שבשבוע הקרוב יבוא לוכד כלבים לקיבוץ... יש לי כלבה, אבל היא כל הזמן בבית כי היא פיצית (בתמונה המצורפת) אבל לה אני לא ממש דואגת, כי היא לא מסתובבת בקיבוץ... אז יש לי שאלה - הלוכד כלבים הזה - אם הוא תופס כלבים, מה עושים עם הכלבים האלה? תענו לי בבקשה...
ולנושא אחר - אני לא יודעת ממש איזה סוג הכלבה שלי... היא פינצ´רית מעורבת עם עוד משהו, ואני לא בטוחה עם מה... מישהו יכול להגיד לי? צירפתי תמונה שלה... בבקשה תענו לי...

m_shy

New member
תשובה דכאנית, אבל מקורית

עם זאת, אנא השתדל לתעל את מקוריותך לאפיקים שלא ימחקו מפניו של מנהל הפורום את החיוך שלא לצורך. תודה ולהתראות שי משולם

m_shy

New member
הגעת למקום הנכון

והרי ידוע, שפורום "זכויות בעלי חיים" הוא פורום של אנשים שמתעלמים מהאמת המרה...טומנים ראשם בחול... NOT! אם יש לך ממצאים או מקורות המצביעים על קשר, ולו הרופף ביותר, בין המציאות לבין הצהרתך הביזארית - אנא הבא אותם. אם לא, כאמור, אנא השתדל לתעל את יכולות ההמצאה שלך לאפיקים יותר חיוביים.

m_shy

New member
תשובה על פקודת הכלבת

וטרינר רשותי רשאי להורות על השמדת כל בעלי חיים עזובים באזור אחריותו, כשההגבלה היחידה היא להודיע לתושבים על כוונתו זו לפני "המבצע", על מנת שיכניסו הביתה את בעלי החיים שלהם. (סעיף 10 לפקודת הכלבת - תיקון התשנ"ב) אני מאוד מקוה, שלא בזאת מדובר, אבל זה נשמע ככה! יתר על כן, במידה והאזור הוכרז כאזור נגוע, יכול להיות מושמד כל בעל חיים משוטט ללא כל התראה מוקדמת. (סעיף 9) מאמצי לכידה של כלבים על ידי הרשויות נעשים באופן קבוע. פקודת הכלבת מתירה בידי הגורמים הממונים על האכיפה סמכויות מרחיקות לכת (מרחיקות לכת באופן התמיה מאוד במדינה דמוקרטית!) להכנס לכל שטח פרטי(!), ולפעול בכל דרך כפי ראות עיניהם(?!) לאכיפת פקודת הכלבת. (סעיף 8) בד"כ, כלבים משוטטים הנלכדים נלכדים בחיים, ומועברים לתחנת ההסגר הקרובה. בעליהם יקבלום בחזרה בתמורה למרשרשים... זה מאוד כלכלי, ולא פלא שנלכדו כבר לא מעט כלבים שברור שהם כלבים ששייכים למישהו, שפותו לצאת מתוך חצרותיהם הפרטיות ע"י מזון, כלבה מיוחמת, או פשוט קריאה "ידידותית". שלל סעיפים מטרידים נמצאים בפקודת הכלבת. קצת על סעיפים אלו תוכלו למצוא באתר המאבק לשינוי פקודת הכלבת.

למעלה