אנשים, עזרה, כנסו לפה!!!

time to fly

New member
אנשים, עזרה, כנסו לפה!!!

אני צריך עצות!!! ספר על פאנג שואי וספר על יין ויאנג כל עיצה מנסיונכם העשיר תעזור לי כלכך כבר התחלתי להעריך
שלומי

deep ocean

New member
הלוואי שיכולתי לעזור בזה

רק אני ממש לא מבינה בשאלות ששלומי שאל.... ושלומי, מה שלומך? :)

eliii

New member
בן תמים שכמותך..אתה באמת מאמין

שחתיכות חרא יודעות להקליד???

time to fly

New member
מזל שהודעת לי על כך שבן הגיב לי

איך ידעת שאפספס??? אני מביא פה את תגובתי שם, משום מה היא לא עלתה למעלה ======================================================= מזל שמיכל הודיעה לי שהגבת לי על השירשור הזה ללא עזרתה לא הייתי רואה אותך תודה מיכל
מי יודע אולי זה יקרה אני דווקא עכשיו מרגיש שלא שלא ניפגש ואני מתכוון ברמה אחרת ממפגש פורום אבל לך תדע אולי כרגע זה מה שאני אמור להרגיש ועוד שנייה ארגיש אחרת הנה - הנה היא באה לאאאאאאאאא
היא לא באה
סתם סתם אחי תודה על ההרגשה הטובה שעשית לי שלומי

time to fly

New member
ואני אחלה מיכל, תודה

סתם התחלתי להתעניין בזה לא יותר מדי עניין מסביב ... :)

deep ocean

New member
אחלה! ואיך ידעתי שלא תראה את

ההודעה? סתם תחושה פנימית שאין סיכוי שתסתכל אחורה היום ותראה שבן ענה לך... :) מה חדש עם העבודה? לימודים? והכל? אני חולה עכשיו (השקדים נפוחים), אז מחר הורים שלי לוקחים אותי איתם לראות 2 דירות ריקות (בלי שותפים שגרים שם כבר), ולגבי אחת מהדירות היתה לי תחושה חזקה כבר מההתחלה, ומחר נראה אם האינטואיציה שלי צדקה... we shall see

time to fly

New member
תהיי בריאה מיכל

תרגישי טוב בהצלחה עם הדירות רק בריאות שלומי

deep ocean

New member
יש לי הרושם שאתה

קורקטי איתי...אבל או שזה הדמיון שלי או שזאת המציאות בכל אופן מה שזה לא יהיה אני מקבלת את הבחירות שאתה עושה.

למיכל שלום,

מדוע הינך סבורה שאנשים בזמן האחרון, הינם קורקטיים עימך? יתכן שאת צודקת, אך יתכן גם שלא. בברכה, בן

ובכן,

צר לי להודיע לך, שאת טועה. לא שלומי, אף לא אנשים אחרים, אינם מתייחסים אלייך בקורקטיות, אף לא בשמץ. אי לכך ובהתאם לכך, רצוני להמליץ בפניך על הפסקת מחשבה זו, מאחר וברור לעין כל, שאין היא מציאותית. בברכה, בן

deep ocean

New member
:))) חהחהחה, אהבתי

גרמת לי לצחוק קלטתי את המסר הקורקטי-ציני :))

למעלה