אנשים עזרה!!!!

הילה jjj

New member
אנשים עזרה!!!!

אוקי המצב הוא כזה חבר שלי מניו יורק בא לבקר בארץ לפני יומיים לשלושה שבועות. פעם אחרונה שהיה פה הוא היה בן 10 והזכרונות שלו הם די של ארץ ישראל משעממת ולא אטרקטיבית בעליל. עכשיו הוא פה ואני לא יודעת מה לעשות! אני צריכה להראות לו שארץ ישראל מגניבה עם רוח צעירה ולקחת אותו למקומות מעניינים ואני פשוט לא יודעת לאן. לא נראה לי שהוא בקטע של טיולים ממש במצדה הוא משהו אני צריכה דברים יותר אטרקטיבים. מקומות מגניבים ואטרקציות עוצו לי עצות תודה רבה חברים

ווקשה../images/Emo140.gif

תתחילו כמו הירדן ...למעלה........ רמת הגולן: תצפית מהר בנטל, אוכל וסיור בקצרין במבשלת הבירה, צפייה בחזיון האור קולי "קסם הגולן" , רחצה בחמת גדר טיול ג'יפים או ברכבי שטח תומי קאר. או ראפטינג בירדן מקבוץ גדות, הצימרים שלהם נפלאים ולא יקרים, ומשם לאגמון החולה , מקסים שם עכשיו , סיור קטן בראש פינה באתר המשוחזר ומשם ירידה לטיול רגלי בנחל ראש פינה. עכו העתיקה , חומוס בשוק, הנמל ומוזיאון אוצרות בחומה , חיפה, הגנים הבאהים, טיילת סטלה מאריס עם תצפית לנמל, ארוחה בכרמל או בואדי ניסנס . תל אביב , החל משוק הכרמל דרך נוה צדק, הטיילת , וכלה בעזריאלי , ובלילה ים אפשרויות בילוי במועדונים , ראי בעכבר העיר ירושלים, אילת וכל מילה נוספת מיותרת.......

שולחים זר פרחים ענק + ברכה מכל ה ../images/Emo23.gif

זה מה שילדי עשו לי

כמה רעיונות....

מבשלים יחד ארוחה כאשר מחלקים את הכנת המנות בין כל המשתתפים או לחילופין אם יש לכם אפשרות לכו יחד למסעדה/ סרט והכי חשוב הכינו פתק או מכתב אוהב לכל בן משפחה עטפו בו ממתק כלשהו והגישו
חקשמייח

למעלה