אנשים , עזרה...

אורן love

New member
אנשים , עזרה...

איך אתם ממליצים לי להיפטר מחצ'קונים? אני לא יכול כבר ללכת לרופא עור כי הוא לא נותן לי תשובה, אני הייתי אמלו מלא פעמים במשך שלוש נים והחלפתחי לפני חודש אותו והלכתי לרופאה מומחית והיא נתנה לי תרופה אחרת שרק החמירה את המצב, מה לעשות? יש לכם עצות משלכם או מסבתות שלכם? תעזרו בבקשה...

O Boy

New member
בעיה מוכרת...

יש לי טיפול שלדעתי הוא מס' 1 וכמה שהשתמשו בו הודו לי. הוא לא כרוך בתשלום/תרופות. אפרסם אותו כאן עוד מס' שעות, הוא מתחלק לכמה חלקים, אכין את זה באורכו המלא לפתרון מושלם. או קיי?

O Boy

New member
הטיפול בחצ'קונים

או קיי, הטיפול הזה לא דורש תשלום / תרופות, נוגד את טענות החוקרים והרופאים - אך עובד. אני בספק אם הטיפול מתאים לבעלי אקנה קשה, אך לאקנה קלה ובינונית לדעתי כן. הטיפול מחולק למס' חלקים. ללא מילוי אחד החלקים בצורה מלאה - אין לצפות לנפלאות וניסים. אגב, הטיפול על אחריותכם הבלעדית. חלק ראשון: מים - יש לשתות 12-15 כוסות ליום. חלק שני: פעילות גופנית - יש לבצע הליכה של 30-45 דקות לפחות 3 פעמים בשבוע (ראשון, שלישי וחמישי או לחילופין שני, רביעי ושישי). מיד לאחר ההליכה יש להתקלח. חלק שלישי: מזון בריא - הימנעות מלאה מאוכל שומני (שוקולד, ממתקים מכל סוג), אוכל חריף ופיצוחים. אני חוזר, הימנעות מלאה. חלק רביעי: קרמים שומניים, שפשוף הפנים וחיטוט בעור - אסורים. חלק חמישי: שטיפת העור - מקלחת לכל היותר פעמיים ביום. קיצרתי, לא רשמתי את סגולת כל אחת מהפעולות ולא פירטתי, מקווה שזה מובן. אם משהו לא ברור - שאל חופשי. כל אלה הם הפתרון שלי לפצעי הבגרות. אני מקווה שתראה תוצאות לאחר שבוע. אך זכור, הימנע ממשחות ותרופות אחרות.

אתה ממש מצחיק אתה..

זו התשובה כמעט להכל, לא רק לחצ'קונים... זו דרך חיים. (די מעצבנת האמת, לא יכולה לראות את עצמי יום ללא שוקולד
)

O Boy

New member
לא, אני רציני לחלוטין...

ברגע שעושים את הדברים האלה - נעלמים חצ'קונים. נסו והיווכחו.

O Boy

New member
המדע...

לא הוכיח עצמו בתחום הזה - כלום לא עזר לי, רק מה שכתבתי - לא תרופות ולא טיפולים שונים.

אורן love

New member
אולי המשחות שכל הזמן קיבלתי דפקו לי

את הפנים? בכל זאת אני אנסה, תודה.... אבל אתה חושב שמהר אני אראה תשובה? מאכלים כמו עוף, פרגיות ודברים בריים יכולים גם לגרום לפצעים, יש בזה שומן וחוץ מזה כשאתה אומר כל סובגי הממתקים, אתה רציני? אתה גם סבלת מזה? עשית את כל מה שכתבת? זה עזר לך? תוך כמה זמן? אני אנסה... תודה

O Boy

New member
צודק בהחלט...

תראה תשובה במהרה, כך היה אצלי. כל סוגי הממתקים - הכל, אפילו לא פירור קטן... עוף, פרגיות זה בסדר. ברנפלקס וחלב זה מעולה, לא הרבה שמן במחבט כשאתה מבשל, 2 פירות ליום - זה גם בריאותי וגם מונע. יכול להיות שייצא חצ'קון, שניים אבל לא בכמות גדולה מהרגיל. בהתחלה זייפתי וככל שהתמדתי ראיתי תוצאות...

i l0ve u

New member
נו ברור שזה נכון

לא גילית לי משו מיוחד חחח ברור שאסור לאכול שוקולד ,לגרד וכל מה שרשמת הכל נכון זה ברור זה לא טיפול בחצ'קונים הקיימים אלא זה ממש עוזר לכך שלא יגדלו עוד כי אם הנקבוביות לא סתןמות והעור נקי והכל אין חצ'קנים...

i l0ve u

New member
../images/Emo7.gif

רשמתי לך הודעה כל כך ארוכה יפה ועוזרת והיא פאקינג נמחקה-שונאת את תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIRRTY

New member
לכי על שלי.......................

את כל יום נוגעת בפנים וברגע שאת מרגישה חצקון תראי אם יש לו במרכז מין "חוט" כזה אם אין חכי כמה ימים עד שיצא ברגע שיש קחי פינצטה ומשכי את ה"חוט" זה כלל לא כואב ולא מורגש עכשו יצא לך כל המוגלה תני לחיצה קטנה עד שאת רואה טיפות דם ואת יודעת שזה נקי לחלוטין אם תשאירי מוגלה בפנים זה יצמח שוב

מאיה1983

New member
איככסס מה זה "חוט"

אף פעם לא יצא לי "חוטים" מהחצקונים...וגם אף פעם לא היה עליי פיצעון אחד!! ... ואז התגייסתי...

הפתרון הכי טוב

יש כאלה כדורים שלוקחים אותם חצי שנה והפצעים נעלמים ולא חוזרים אבל צריך לדבר עם הרופא קודם כי יש לתרופה הזאת כל מיני הגבלות: אסור להיות הרבה בשמש וכל מיני כאלה.....

סתיו מ

New member
הכדורים נקראים ראקוטן!

לקחתי אותם עד לפני חודש והם עושים פנים של תינוק! למי שמקפיד לקחת בזמן... לי הם העלימו את כל החצ'קונים אבל לא ממש פנים לא תינוקת כי לא ממש הקפדתי על הזמנים והכל אבל בעקרון אין לי אף חצ'קון

למעלה