אנשים...עזרה...

NasTy GirL

New member
אנשים...עזרה...

טוב, אני לא יודעת ממש על מה הפורום הזה-אבל לדעתי תוכלו לעזור לי. הגובה שלי הוא 1.67 והמשקל שלי הוא 49 בערך. אני חושבת שאני רזה ואני חושבת שאני שמנה. לפעמים כשאני מסתכלת במראה אני רואה משהו ממש מוזר-ממש מוטציה... ואז אני מסתכלת למחרת ורואה שאני ממש רזה-ואם אני ארזה עוד קצת זה כבר יהיה מוגזם... חברות שלי אומרות לי שעוד קילו אחד שאני מורידה הן פונות למנהלת, אבל אני חושבת שאני שמנה ומכוערת... מה עושים? איך אני יכולה להרזות בלי לפגוע בעצמי? אני משתגעת מהז-כי לפעמים אני נראית לעצמי רזה מדי, ולפעמים-כ"כ שמנה שבא לי להקיא (בד"כ אני נראית לעצמי שמנה רצח)! אז זהו... ביי ביי, לירי

רוני#

New member
בעיני זו בעיית אנורקסיה ../images/Emo88.gif

גם המישקל מעיד על כך
גם ההגדרות הקיצוניות כלפי דמותך המשתקפת במראה
וגם חוסר ההחלטיות (יום אחד שמנה - ויום אחד רזה) לי זה נראה כמנורה אדומה
- ודורש איבחון מקצועי דחוף אז סליחה שאני חושב ככה ואומר את זה - אבל זו דעתי רוני

SARA120

New member
בקר טוב NASTYLE../images/Emo42.gif

אם את לא רוצה לפנות ליועצת של ביה"ס-מה שלדעתי הכי מומלץ!אז אפשר לפנות למורה אהוב או לרופא בקופ"ח.אבל הכי חשוב, לפנות ליעוץ כל שהוא !!העיניים הם ראי הנפש,ואם את מסתכלת בראי ורואה אחרת מהמציאות (ואת ר ז ה חמודה,אם אף אחד עוד לא אמר לך את זה!)אז יש בעיה בנפש!בהצלחה!

רוייקו

New member
אני מצטרף לדבריהם של רוני ושרה

הייתי לוקח אותך להראות לך את האנורקטיות במחלקה הסגורה.. אני בטוח שהיית משנה את דעתך ואת התנהגותך עוד באותו יום. רוייקו

NasTy GirL

New member
דיברתי היום עם אמא...

כי אני סובלת גם מבעית דיכאון... אגב, חברות שלי דווקא כן אומרות לי שאני רזה וש"תסתכלי עליי-תראי איזו שמנה אני!!!" (כן, ממש, אם הן לא היו שוקלות כמו שהן שוקלות-אולי הייתי שוקלת להאמין...). בכל מקרה, אתמול אכלתי ארוחה בינונית-אבל אכלתי הרבה, ואחרי זה הרגשתי את כל האוכל עולה (לא רוצה להגעיל...) וזה היה דוחה. וגם יש לי קיבה עצבנית, וכואבת לי הבטן הרבה מאד זמן...בכל מקרה-אני בבעיות מפה עד אמריקה הצפונית...לפחות. בכיתי היום כמו אני לא יודעת מה מול אמא שלי-ואני מרגישה כ"כ הרבה יותר טוב...כאילו מישהו שמע מה שאני מנסה להגיד כבר חודשים. וזה באמת נכון-כי אמא שלי שמעה הכל... בכל מקרה, תודה, לירי הכמעט לא מדופרסת יותר.

NasTy GirL

New member
אוי´ש...לא פייר-יש לי משהו נגד

מנטוס... הקיבה שלי שונאת את זה-אבל הטעם... אממממממממממ! בזמן שהייתי מנטוס-לס הרגשתי די טוב, אבל היום, איך שחזרתי... שמישהו ירחיק ממני מנטוס! טוב, נתנחם בזה שאני בסדר עם ורטרז אורגינל... אם לא זה ולא זה-אז מה אני אוכל בשיעורים?!?!?!? ממני, לירי בדיאטת מנטוס נ.ב-הבטן שלי כואבתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה