אנשים עזרה:

Green mnm

New member
אנשים עזרה:

איפה אני יכולה למצוא (או מאיפה אני יכולה להוריד) את הקליפ של holiday?

lulit kulit

New member
יצא קליפ להולידיי?!

למה לא מודיעים לי כלום? אני לא חושבת שהוא יצא כי אני על MTV באינפוזיה ולא ראיתי.

לא יצא הקליפ של Holiday....

בינתיים יש רק את של אמריקן אידיוט, ובולווארד

dor307

New member
לא נכון

יש קליפ כזה שהם במקום כזה עושים משהו. איך קוראים לו?

BlueBeIl

New member
במקום כזה עושים משהו??

זה חייב להיות זה!
ובנימה אחרת - ממה שהבנתי הקליפ יצא לכמה ערוצי מוזיקה... kerrang ודומיו, הוא בטח יגיע בקרוב לMTV.

Green mnm

New member
יצא וחברה שלי ראתה אותו

הם בהתחלה נוסעים במכונית, ואח"כ הם בבר - מייק הברמן, טרה לבוש כמו אישה בלונדינית עם שמלה מזעזעת ובילי חנון כזה, עם ג'ל מסורק ושביל באמצע, ומשקפיים גדולות. אני חייבת אותו גאד דאמט!!!

כן, רואים את ההכנות

לקליפ בסוף המייקינג דה קליפ של בולברד [זאת גילי ד"א, סיגל הייתה פה והמשתמש תקוע משום מה אז זהו.]

whatsername

New member
אפשר להוריד את הוידיאו פה...

http://greenday.weirdheysmess.org/cgi-bin/load.cgi?Green_Day_-_Holiday_Netty.mpg ותמונות מהקליפ אפשר למצוא פה: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/rosieglow22/album?.dir=/db92 אחלה קליפ, אבל הוא עדיין לא יצא רשמית אז אי אפשר לראות אותו עדיין בטלויזיה אבל באיזה ראיון בילי ג'ו אמר שהקליפ יצא אחרי החגים...

Green mnm

New member
אגב אנשים,

זאת החברה שראתה את הקליפ של הולידיי וטרחה לספר לי עליו.

whatsername

New member
תודה, תודה...

חתימות אחר כך... אני בסדר גמור! את לא אמורה להתכונן למתכונת במתמטיקה? אגב מישהו כבר את הקליפ? איך הוא לפי דעתכם? אני חושבת שהוא ממש חמוד, במיוחד הקטע בבר... הוא ממש מצחיק!

Green mnm

New member
כן תכננתי לתקוע להתכונן למתכונת

איפושהו בלו"ז העמוס שלי... כנסי כבר לאייסיקיו ימעצבנת.

הממ.. לא קליפ משהו..../images/Emo163.gif

כלומר, הקונספט יפה, אבל כל הקליפ לא מתאים בכלל לאופי או למהירות של השיר..

matt hensley

New member
ביקורת על הקליפ

מתחיל מסריח, נותן תחושה שהשתמשו בסט של בילובד אוף לעוד קליפ די דומה...לא מעביר את המהירות של השיר.. לקראת האמצע זה משתפר ובקטע של הbombs away is your punishment זה כבר ממש מגניב.. הסוף מגניב לגמרי שהם עושים כאילו הקליפ של בילובד ממשיך את הסוף של הנוכחי...

matt hensley

New member
חחח בכנות

הוא בין הבנות היותר מכוערות שראיתי. הוא נראה שם כמו איזה דודה פולניה גרועה חחח

Green mnm

New member
מה אתה מלכלךך

הוא כוסיית זה מה שהוא!!! עם השיער הבלונדיני.. המחשוף המשגע... והחבילה בין הרגליים.... אךך.... טרה...

lulit kulit

New member
טרה מאוד מאוד כוסון!

מה הקשר מראה הדודה הפולנייה הוא כאילו הכי חתיך משלושתם! אבל יש לו רק ביצה אחת .. איזה חבילה בין הרגליים בדיוק?! סתם לא .. כאילו ברור שהייתי לוקחת אותו גם בלי ביצים בכלל

למעלה