אנשים, עיצה!

אנשים, עיצה!../images/Emo53.gif

הי, אני אורית מרמת גן, היו לי הרבה בעיות חברתיות לאחרונה פה בארץ כי הגעתי לפה אחרי חמש שנים בוסטון וזו היתה תקופה של סרט נוראי שאני ממש לא רוצה לחזור ולהכנס אליו anyway לפני שבועיים הכרתי משהו מקסים מי"ב ואנחנו חברים כבר שבוע, יש לו יומולדת עוד שבועיים והייתי רוצה לעשות לו מסיבה ( עוד לא החלטתי אם מסיבת הפתעה) אבל אני לא יודעת איך עושים פה בארץ מסיבות יומולדת, בבוסטון עשינו מסיבות שונות, אני בטוחה כי לא עשינו את זה בבית או בחצר של הבית אלא סגרנו פיצריות וכאלה לערב אחד, מה עושים פה? פה זה לא רלוונטי לסגור מקומות כי זה עולה המווווון, מסיבה ענית בbasement של הבית שלי עם מוסיקה מגניבה נשמעת בסדר? בכלל תציעו רעיונות, אורית

ShmupyGirl

New member
תגובה....

לדעתי מסיבה במרתף זה פ33ות זה רעיון ממש ממש טוב. אבל את לא חושבת שאם אתם חברים רק שבוע וביומולדת שלו תיהיו רק 3 שבועות זה מעט מדי זמן כדי לערוך לו מסיבה? לדעתי עדיף שתתני לו מתה, מסיבה זה מוגזם אבל שוב הכל זה אך ורק לפי דעתי...
אם תחליטי לעשות מסיבה אז במרתף זה מגניב ביותר!!!

Me¥tal

New member
במרתף זה עצום!

מסיבת הפתעה זה ממש קול, והכי גדול, אבל תמיד יש את הסיכוי שמשהו ייתפקשש..

nimfo

New member
המממ...../images/Emo62.gif

תלוי איפה את גרה בבית פרטי או בבניין....? אנחנו תמיד הולכים לאיזה בית קפה ויושבים שם... ואם רוצים מסיבה גדולה עם ריקודים וזה אז בבית של מישהו... במרתף זה באמת משהו פי33וץ! אני פשוט גרה במושב אז זה יותר פשוט כי יש חצר גדולה.... בכל מקרה... בהצלחה!!!!

למעלה