אנשים עכשיו הלכתי ברחוב וראיתי...

אנשים עכשיו הלכתי ברחוב וראיתי...

נו טוב לבדיוק ברחוב בחנייה של קניון (בינינו מה זה משנה) וראיתי של"תמליל" מצורף ציור של פרצוף... עכשיו איך לצייר ולא לכתוב כי זה לא ממש כתיבה-למדתי איך לצייר פרצופים ודמויות-עדיין לא למדתי מישהו יכול להפנות אותי לאתר עם פרצופים שאני יוכל אולי ללמוד קצת?

double M

New member
אתה כנראה מתכוון לקארקטר...

דמות שמוסיפים לגראפיטי. אין אתרים מיוחדים ל"דמויות" האלה, פשוט כנס לכל אתר גראפיטי, בחלק מהם יהיו דמויות.

Double A

New member
הפרצופים האלה שראית הם..

אומן שמכבד את עצמו ומקצועי מוסיפים ליד הטאג שלו גם את הפרצוף הזה ובד"כ זאת אותה דמות תמיד.

dj brick city

New member
הדמות של CAN2

עשיתי אותה על בניין מס הכנסה ברחובות ציור מאוד ישן שלי

dj brick city

New member
שוב הדמות של CAN2

אומן שבהחלט היתה לו השפעה עלי בצעירותי ניסיתי להגיע לרמה שלו בכל דרך אפשרית(אני עדיין מנסה)

dj brick city

New member
ואחרון ציור שאף פעם לא סיימתי

הדמות מימין אני לא זוכר מי זה אבל משמאל זאת ההתחלה של באסטה ריימס

dj brick city

New member
אני יודע שזה גנבה אבל שהתחלתי לעשות

גראפיטי לא ידעתי פשוט הייתי מעתיק כל דבר בשביל ללמוד כמובן שאני לא עושה את זה יותר

Znepsner

New member
וככה צריך

במשך השנה הראשונה שבה עסקתי בזה קצת, רק גנבתי אותיות וקונספטים שונים בשביל לעשות איזו יצירה. אחרי כמה זמן אתה מתחיל להבין איך אותיות נקשרות, מה המבנה שלהם וכמה ניתן להתגמש איתו. אחרי שאתה לומד, יותר נכון מבין, אתה מתחיל ליצור בעצמך, וזה ממש לא קל. בכל אופן, אני דיי בטוח שכמעט כל דבר שאתם ציירתם, וגם אני, אני מניח, לוקח רעיונות מאחרים, אם זה מהדברים הכי בסיסיים כמו חיצים, או כמו שימוש בצבעים מסויימים, טכניקות, אוטליינים כאלה או אחרים, הצלות או נתינת מימד שלישי מסויים. כמו שנאמר, וזה ממש לא ציטוט מדויק. כל אחת מהאצבעות שלי היא סגנון אמנות, ואני מנסה לצייר עם היד השלמה. פאבלו פיקאסו.

fuckin shit

New member
ככה גם אני...אני עוד לא סיימתי תשנה

אבל כבר התחתי לעשות דברים ממש רך ורק משלי

Steezo

New member
יש הבדל קטן...

להעתיק כדי ללמוד זה דבר שאני אישית לא עושה, אבל זה דבר שהרבה עושים (רק כדי ללמוד כל מני טכניקות) - אבל המסע מכאן ועד לעשות את זה על הקיר (ואל תגיד שעשית את זה בשנה ש"התחלת" כי אתה עדיין גונב) הוא שונה לגמרי... אני מבטיח לך שרוב הוורייטרים שהיו רואים משהו שלהם על קיר היו ישר עולים עלייך...

dj brick city

New member
תראה לי בדיוק סקאצים חדשים שלי

שגנבתי אני ממש רוצה לראות זה צריך להיות מעניין

Steezo

New member
אתה רוצה שאני אתן לינק לשרשור שלך

באוז שכולם יראו? נו באמת...אני לא תוקף... ואני לא מדבר כ"חדש" על היום או אתמול... אבל על אפילו שנה שעברה מהדברים ששמת בתפוז... מתוך 7-8 שנים אני מחשיב את זה חדש... אל תיקח את זה כתקיפה...

dj brick city

New member
את כל מה שפירסמתי באוז פירסמתי

פה אין לי שום דבר להסתיר וכמו שאמרתי כל הסקאצים שהעלתי פה הם ישנים מאוד (חוץ מהסקאצים בעברית) אני מודה שאת חלקם העתקתי בשביל ללמוד אין בזה בושה ואני חוזר ואומר אני לא עושה את זה יותר

למעלה