אנשים, עכשיו התור של דצמבר..

s t y l e

New member
אנשים, עכשיו התור של דצמבר..

בתור מישהו שמבלה כיום את מירב זמני בהכנת השיעורים של יואל גבע.. ספרו אנשים, כמה אתם רוצים להוציא? ולמה? איפה אתם לומדים וכל השאלות הרגילות.. שאלה: כדי להוציא 800, צריך שיהיה לך מבחן מושלם או שצריך להיות לך המבחן הכי טוב באותו מחזור?

איך הכי טוב באותו מחזור?

תחשוב בהגיון... אם נניח (לא שזה יקרה אבל רק נניח) שבמחזור מסויים כל הנבחנים יעשו מבחן ל300-400 ומישהו יכתוב את המבחן ל 550 אתה באמת חושב שיתנו לו 800??? כמה אני רוצה להוציא? מעל 700. אבל בינתיים זה בגדר רצון בלבד...

pakapaka

New member
אבל בודקים את המבחנים ומחשבים

ציון לפי הסטטיסטיקה של 10 מועדים אחורה. ככה שאן מישהו יענה על 60 אחוז מהמבחן וזה יהיה הכי גבוה באותו מועד. זה עדיין לא יהיה קרוב ללהיות גבוה יחד עם ה10 מועדים אחרונים. חוץ מזה שהסיכוי שהמבחן הכי טוב במועד מסויים יהיה רק 60 אחוז (נגיד שזה 550) הוא כל כך קטן בגלל שמה לעשות אנשים לא ניגשים למבחן בלי ידע. ויש גם את כל העובדים של קידום וכו´ שניגשים לפסיכומטרי כל פעם מחדש כלי לעשות את ה"מודיעין" הזה שלהם (וכן הם מחוייבים פעם אחת בשנה לעשות פסיכומטרי). אז לא בטוח שצריך מבחן מושלם בשביל 800 אבל צריך מושלם יחסית ל10 מועדים אחרונים( אולי טעות אחת = גם 800)

D a n n y b o y

New member
עקרונית

תיאורטית 800 ניתן לנבחן הכי טוב. מעשית- הנבחן הזה פתר מבחן בצורה מושלמת.

Snapple

New member
אני גם עושה בדצמבר

בכלל הייתי אמורה לעשות באוקטובר אבל לא הרגשתי מוכנה אז דחיתי את זה לדצמבר... לאוקטובר עשיתי את הקורס של קידום ככה שיש לי הכול: מבחנים, ספרים, כרטיסיות ואני גם יודעת את החומר ככה שזה רק חודשיים של תרגול ולמידה של מילים.

s t y l e

New member
עד כמה שאני יודע

לא צריך מבחן מושלם... צריך את המבחן הטוב ביותר, כלומר אם כל הנבחנים טעו בשאלה מסוימת, לא מחשיבים אותה. שיהיה בהצלחה לכולם...

s t y l e

New member
תראה...

ע"פ השיטה הזו.. על כל אדם שקיבל 800 יש אדם שקיבל 200! מה שלא נכון כי הציון הכי נמוך אי פעם היה 234 (אחרי מחקר מעמיק הגעתי לזה) מה שכן! הממוצע שהוא איפשהו ב550 הוא גם החציון... (532 אם אני לא טועה) כלומר 50% מהנבחנים מקבלים פחות מהממוצע ו50% מהנבחנים מקבלים יותר מהממוצע...

למעלה