אנשים עכשיו התעצבנתי!!!!

אנשים עכשיו התעצבנתי!!!!

מה אתם שותקים??? רוצים לסגור לנו את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצפה שעכשיו תזיזו את התחת הכבד שלכם ותכתבו פה!!! זה ממש לא פאר מיצידכם!!.. שירלוש שלי עושה מעמצים ואתם לא עוזרים לה! אני מצפה שבגללי סוף סוף תעזרו לה! ביי ממני, רותם העצבנית!

yellow cheese

New member
יווווו רותם!!!

את כל כך מתוקהההההההה!!!!!!!! תודה אחותיייייי!!!!!! אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את ילדה מקסימה!!! אני מקווה שהפורום ישאר פה עוד הרבה זמן אבל בשביל זה נזדקק לשיתוף פעולה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק...... מצד כלללללל ילדי אור הירח!! טוב מתוקה שלי... לאב יו, שירלושית~ :( שדואגת לגורל הפורום~

hadarosh16

New member
שירלי אני מודיעה בזאת

על פתיחת מבצע למען הפורום של אביב גפן!!!!!!!!!!! כל מי שבאמת אוהב\ת אותו מוזמן להצטרף! מהיום כל אחד אחראי לגורל הפורום!!!!!!!! חייבים להציל אותו!!!!!!!!! אני מציעה ששירלי תהיה המנהיגה למבצע הזה! אנחנו חייבים לשתף פעולה ולהתחיל לכתוב פה! אחרת לנו לא יהיה פורום!... אז יאללה תזיזו את עצמכם ותתחילו לכתוב! קדימה!!!!!!!!! שלכם.... סגנית מנהלת המבצע... הדרו´ש...

אחותי מה נראה לך?!

אני מהיום יבוא לפה הרבה!!! וינדנד לאנשים!!!... מה זה? איך אפשר לחשוב על לסגור את הפורום האדיר אז?! חולה עילך!!! ותיהיה בטוחה בזה שהוא לא יסגר, ממני רותמו´ש.

nanaaviv

New member
../images/Emo6.gif

היי yeiiow cheeseאיך זה להיות מנהל פורום?מה עושים בזה? אני יודעת שאני רק אחת ,אבל אחד +1+1+1+1+1 זההרבה, וככה נציל את הפורום,אז עורי עור מולדת אהובה,ותצילי את פורום אביב גפן

hadarosh16

New member
היי רותם.........

מה העצבים???... אני חזרתי לפה!!!!!!!! ואני מצפה לראות פה מלא מלא הודעות!!!!!!!! ולא רק ממני אלא מכולכם!!!!!!! חייבים להציל את הפורום הזה!!!!!!!!! זה פורום חדש שרק לפני שבועיים בערך הוא נפתח אי אפשר לסגור אותו עכשיו! אז יאללה תתחילו לכתוב!!!!!!!!!!!!!!!!! ולעולם אל תשכחו: אביבבבבבבבבבבבבבבב גפןןןןןןןןןןןןןן המלךךךךךך... לילה טוב... שלכם... הדרו´ש... אביב גפן המלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadarosh16

New member
צודקת!!!!!!!!!!! אנשים יאללה כתוב!!

תזיזו את עצמכם לכיוון הפורום ולהתחיל להקליד!!!!!!!! קדימה!!!!!!!!! יחד נציל את הפורום!!!!!!!!!

nanaaviv

New member
היי לך עצבנית! ../images/Emo13.gif

למה את מתעצבנת?רוב מעריצי אביב גפן,שלא כמוני,הם כנראה ילדים טובים של אמא´לה,והולכים לישון מוקדם כי מחרתיים יש לימודים.תככתבי משהו

צודקת!!!... זה ממש מעצבן! ...

לא הייתי פה כמה ימים ופיטעום כולם בשקט! לא מדברים! לא זזים! פשוט דממ! אוף זה ממש מעצבן! אביב המלך!!!

למעלה