אנשים.., עלה רעיון במוחי...

אנשים.., עלה רעיון במוחי...

או קיי.., אולי זה ישמע לכם קצת מטומטם, אבל זה יכול להצליח... חשבתי אולי.., עללעשות בכל יום שבת יום שנקרא לו אולי יום פורום או משהו דומה... זאת אומרת : בכל יום שבת מפוצצים את הפורום וכולם נמצאים בפורום וכותבים בתדירות גבוהה יותר מאשר באמצע השבוע.., ואולי נכניס גם שאפשר ביום שבת לדבר לא רק על מוניקה ואפשר לדבר על מה שרוצים (אבל כמובן שעדיף על מוניקה...., ונשרשר ונעשה המון דברים כשכולם בעצם יהיו מחוברים לפורום.... מה אתם אומרים, כאילו אולי זה קת מטומטם, אבל זה יכול להיות אחלה... תגובות??

the king 25983

New member
רעיון לא רע אבל...../images/Emo103.gif

לא תמיד אפשרי. הרבה אנשים נוסעים בשבת לכל מני מקומות ויהיה, במקרה הטוב רק חצי פורום אז אני לא בטו חשזה ילך אבל אפשר לנסות...

exit_from_here

New member
מחסור בכותרות!

1)עלה רעיון במוחך-זאת התקדמות,אני רואה שהשיעורים עוזרים. מה אסור לדבר על זה פה?אופס... 2)נראה לך?!בשבת אני הולך קילומטרים גם יש לי כוח לכתוב?!ואם אני לא הולך אני ישן...בשביל זה יש שבת!

i c y

New member
רעיון טוב!../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

אבל לא עדיף לרכז את זה בשרשור אחד? אפשר לפתוח שרשור
כל שלושה ימים (כי תוך שלושה ימים שרשור מפסיק לקפוץ
) וככה כל ה
ים יתרכזו במקום אחד ולא ינצלו שרשורים שיש להם קשר למוניקה למטרות
יות. מה דעתכם?
וחוץ מזה, אם רוצים להחיות את הפורום לא צריך לדבר על מה שרוצים, צריך לחשוב על רעיונות מקוריים שכן קשורים למוניקה, לדוגמא:
כל יום בשלושת הימים הקרובים יוקדש לחבר להקה אחר- אפשר לשים תמונות שלהם, לכתוב כל מיני עובדות מעניינות, ראיונות ודברים כאלה (אני כבר מתארת מה רותם תעשה ביום פיטר...
).
אפשר לעשות משחק ענק-גמד, שזה לא בדיוק
, בגלל שכולם פה אוהבים את מוניקה והגמדים יוכלו להביא לענקים שלהם תמונות שלהם וכו´. זה גם מצוין לגיבוש הפורום!
אפשר לעשות טריוויה על מוניקה סקס, אני מתנדבת להכין. זהו, אלה הרעיונות שלי (ולקח לי ממש מעט זמן לחשוב עליהם, בטח אם אני אחשוב עוד קצת יהיו לי עוד רעיונות), אתם מוזמנים להציע גם!
בתקווה לעתיד טוב יותר ופורום פורה יותר,

the king 25983

New member
אתה די חמור../images/Emo103.gif

ואני אומר את זה כי מסתבר שאני מכיר אותך
(המבין יבין) אתה נחשב חבר פורום ולמה שנשלם על חשבונינו הופעה שלהם למענך

רותמיקה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifיום פיטר../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

רעיון מצוין
(של רוני..
) אפשר גם שכל אחד יהיה אחראי על יום כל אחד יקבל (יבחר) תאריך ויבחר נושא סטייל יום פיטר יום פצעים ונשיקות יום שמוקדש ל"חיות מחמד"(לא החיה אלא הדיסק...) אמממ אהבתי דווקא.. שמתי
שכבר פתחו שירשור
אז ככה שכל יום ראשון רביעי ושבת... יפתח שרשור
מסכימים?

נשמע נחמד אבל לי לא יהיה יותר מדי

מה לתרום לימים כאלה אני שומעת את המוזיקה נטו ואני יודעת בקושי איך קוראים לחברי הלהקה ושום דבר על החיים שלה אבל כל מה שיעיר את הפורום וקשור למוניקה סקס יתקבל בברכה

רותמיקה

New member
טובב אז מעכשיו כל אחד יתנדב....

אני לוקחת את ה 9.1 יום פיטר..
בגלל שביום הזה הייתה אמורה להיוטת ההופעה ודחו אותה...

למעלה