אנשים על אליסה

17 Sweet Girl

New member
אנשים על אליסה

הפעם מתארחת רוז מקוגאן פה תוכלו לשאול אותה כל מיני שאלות על אליסה אז יאללהה תנו בשאלות
rose mcgowan

../images/Emo13.gifכמה שאלות קצרות:

רוז,האם לדעתך כשתתחתני אליסה תגנוב לך את הגבר
[את יודעת,היא יפה יותר מוכשרת יותר
]
מי לדעתך יותר יפה-את הוא היא.?
האם תפסת את אליסה בסיטואציה מביכה?

17 Sweet Girl

New member
עונה לשלי../images/Emo98.gif

רוז,האם לדעתך כשתתחתני אליסה תגנוב לך את הגבר[את יודעת,היא יפה יותר מוכשרת יותר] : בטח שהיא תגנוב לי הממזרה הזאתי כבר עושה לו עיניים אבל כדי להיות בטוחה שלא תגנוב לי אותו אעשה עליו היפנוזה את יודעת הרי שגילמתי תמכשפה 5 שנים
מי לדעתך יותר יפה-את הוא היא.? לייק דההה
שאני אני הכי יפה כיאלו? *משקרת לשלי* האם תפסת את אליסה בסיטואציה מביכה? בטח מלאא אני כזה עברתי לי בסט של מכושפות בחדרים פתאום אני קולטת אותה מחרמנת את לוסי
מביך אה?

always be me mc

New member
שאלותיי לרוז../images/Emo13.gif

היי רוז מה שלומך? הכל בסדר? מקווה שכן. יאללה וכעת לשאלות: מה היית מעדיפה לרשת מאליסה את היופי(יענו מראה חיצוני) או את הטעם בבגדים? מה דעתך על אליסה בתור בן אדם? היא חמודה או כלבה לאללה ? האם את ואליסה באמת חברות או שזו עוד שמועה כוזבת?(כמו השמועה ששיפרת את הטעם שלך באופנה ובבחירת סרטים
) מהן 5 המילים שבהן היית משתמשת כדי לתאר את אליסה? אם היית לסבית או דו מינית היית נמשכת לאליסה? מה הדבר הכי מוזר שאליסה אי פעם אמרה לך או החמיאה לך עליו?(משחק כמובן לא נחשב פה
) את מי את מעדיפה: אליסה או שאנן דוהרטי? נכון שסקוט וולף הוא כלב שהוא פירק את האירוסין עם אליסה? מה דעתך על הרומן שהיה בין בריאן קראוס ואליסה? מה דעתך על הרומן הסודי שאליסה והולי ניהלו ב2002- 2003?(זהירות שאלה מכשילה
) נכון במקום מסויים בליבך את מקנאה באליסה שהיא מהממת, מושכת, מצחיקה, שחקנית מעולה הרבה הרבה יותר ממך? תגידי תאמת: יש לך קשר לחלק מהבגדים המזעזעים שאליסה לבשה בציבור? מה דעתך על העובדה שלאליסה יש שערות בידיים? זה נעים? זה מפריע? XD מה דעתך על לוסי והסרט בכיכובה "לוסי אל תשובי הבייתה"?
נכון ראית אחד מסרטי העירום של אליסה? איזה? נכון שלאליסה יש שם אמצעי כל כך מהמם עד שבשלב מסויים בחיים רצית להוסיף אותו לשמך וכך יהיה רוז ג'יין מקגוון?(יו חרוז!
) אם היית יכולה לתת עצה ממש טובה לחיים ולקריירה של אליסה. מה היית אומרת לה? נכון שאת מעצבנת ואליסה לא עונה לטלפונים שלך? נכון את זאתי שהמליצה לאליסה לעשות את התספורת הנוראית ב-2003? יאללה זהו בינתיים. בהצלחה

Natali Milano

New member
עונה לגליה../images/Emo178.gif

היי רוז מה שלומך? הכל בסדר? מה שלומי? ממ.. בסדר מקווה שהיפנוט עבד על החתן מקווה שכן. יאללה וכעת לשאלות: מה היית מעדיפה לרשת מאליסה את היופי(יענו מראה חיצוני) או את הטעם בבגדים? ברור שאת היופי חיצוני היא כזאת שווה ואני מה אני סתם איזה עוד כונפה מה דעתך על אליסה בתור בן אדם? היא חמודה או כלבה לאללה ? שמעי גליה בטלויזה היא מראה את עצמה הכי חמודה שיש אבל שהיא רבה עם הולי או איתי היא דאמ ביץ' האם את ואליסה באמת חברות או שזו עוד שמועה כוזבת?(כמו השמועה ששיפרת את הטעם שלך באופנה ובבחירת סרטים ) בטח כוזבת את יודעת איזה באסה זה להסתובב עם מישי שיותר יפה ממך בכל המובנים (חוץ מהשיערות הידיים
)? מהן 5 המילים שבהן היית משתמשת כדי לתאר את אליסה? יפה שאי אפשר שלא לקנאות שעירה לעזאלזל שלפחות בזה אין לי מה לקנות בה וזהו אין לי 5 אם היית לסבית או דו מינית היית נמשכת לאליסה? מממ.. אל תגלי לאף אחד אבל אם באתי למכושפות ואני חברה שלה זה כי אני דו כי כזאת יפה ומושכת. מה הדבר הכי מוזר שאליסה אי פעם אמרה לך או החמיאה לך עליו?(משחק כמובן לא נחשב פה) הדבר הכי מוזר שהיא אמרה הוא החמיאה זה שהיא אמרה שאני יפה את מי את מעדיפה: אליסה או שאנן דוהרטי? ממ תלוי במצבי הרוח שלי נכון שסקוט וולף הוא כלב שהוא פירק את האירוסין עם אליסה? יש מצב אבל אני מקווה שהיא לא תהיה הכלבה שתפרק לי את האירוסין מה דעתך על הרומן שהיה בין בריאן קראוס ואליסה? שתהם חמודים כזה מביך כל פינה בסט הם היו מתחרמנים מה דעתך על הרומן הסודי שאליסה והולי ניהלו ב2002- 2003?(זהירות שאלה מכשילה) ממ אסור לי לדבר על זה זה סודי אבל אגיד לך שגם אני הייתי רוצה להיות חלק מזה נכון במקום מסויים בליבך את מקנאה באליסה שהיא מהממת, מושכת, מצחיקה, שחקנית מעולה הרבה הרבה יותר ממך? לא למה מה חסר בי? *הקניאה אוכלת אותי* תגידי תאמת: יש לך קשר לחלק מהבגדים המזעזעים שאליסה לבשה בציבור? לייק דה! מצאתי תבגדים האלה בזאזא במבצעים של סוף עונה נכון יפה?
מה דעתך על העובדה שלאליסה יש שערות בידיים? זה נעים? זה מפריע? XD בטח שמפריע לייי לפעמים בהפסקות שיש לנו בין סצינה לסצינה היא מבקשת שאעשה לה צמות בשיערות של הידיים וזה כזה
מה דעתך על לוסי והסרט בכיכובה "לוסי אל תשובי הבייתה"? וואלה מי הבמאי? הוא גאוןן שלא תחזור הביתה זאתי עשתה לי סיוטים כל פעם שאליסה הבאה אותה לבית שלי נכון ראית אחד מסרטי העירום של אליסה? איזה? איזה אחד?! את כולםם נכון שלאליסה יש שם אמצעי כל כך מהמם עד שבשלב מסויים בחיים רצית להוסיף אותו לשמך וכך יהיה רוז ג'יין מקגוון?(יו חרוז!) כן כי זה שם כזה יפה ואם אפשר כבר לגנוב ממנה משו וזה לא היופי אז לפחות תשם האמצעי אם היית יכולה לתת עצה ממש טובה לחיים ולקריירה של אליסה. מה היית אומרת לה? לקריירה שתפסיק לעשות אותה ותתן לי תכסף שלה ולחיים שיאללה תמצא חתן ותעזוב את שלי בשקט נכון שאת מעצבנת ואליסה לא עונה לטלפונים שלך? כן מאד ועוד יש לי לחץ דם גבוה נכון את זאתי שהמליצה לאליסה לעשות את התספורת הנוראית ב-2003? לא רק המלצתי הייתי גם במספרה ומתי שסיפרו אותה כמה צחקתי חחח

spelling

New member
שאלות לרוזיטההההה

וואטס אפ ביץ'?? יש לי כמה שאלות על אליסה... 1)באמת את לא יודעת מה קרה בין אליסה לשאנן?? 2)איך את מגדירה תיחסים בין הולי ואליסה? 3)האם יש דברים שאת ואליסה עשיתן ביחד מחוץ לסט? 4)יש איזה עצה טובה או ממש גרועה שאליסה נתנה לך?? 5)מה הדבר הכי מביך שקרה לך על אליסה? 6)מה את אומרת על זה שאת ואליסה מאותו מוצא איטלקי? 7)חשבתן לעשות ערב פסטות?? 8)ספרי משהו על אליסה שבחיים לא יכולנו לנחש עליה... ושאלה אחרונה שהאמת קשורה אליך..את חושבת שיש סיכוי שאי פעם תצאי לשמש??

Natali Milano

New member
עונהה

וואטס אפ ביץ'?? למי קראת ביץ' מיסטר לייט מן? יש לי כמה שאלות על אליסה... 1)באמת את לא יודעת מה קרה בין אליסה לשאנן?? : לא וגם זה לא מעניין אותי ממש אבל באמת ארצה לדעת אלך לשאנן ואשאל 2)איך את מגדירה תיחסים בין הולי ואליסה? כאלה טובים שלפעמים אני חושבת ששתהן דו מיניות 3)האם יש דברים שאת ואליסה עשיתן ביחד מחוץ לסט? אם אתה מתכוון לצאת לקניות וכזה בטח!!!! הרי מי הורס לה תטעם בבגדים אם לא אני? 4)יש איזה עצה טובה או ממש גרועה שאליסה נתנה לך?? גרועה כן אמרה לי תגדלי שערות בידיים כמוני אבל אני אומרת לה אליסה פור גאד סיק מי ירצה להיות שיער כמוך? 5)מה הדבר הכי מביך שקרה לך על אליסה? אנחנו כזה יושבות אצלה בבית פתאום פרום נו וואר אליסה שחררה וואחד נוד כל החלונות התנפצו אני חשבתי לרגע שבאנשי חזרה אחרי שהשתחרר הריח אמרתי לה טוב אליסה חבר שלי מחכה לי אני חייבת ללכת ומיד אחרי שיצאתי מבית סתמתי תאף שלי 6)מה את אומרת על זה שאת ואליסה מאותו מוצא איטלקי? שזה מגניב וכזה מגניב שפעם אחת טסנו לאיטליה ואליסה מזה הייתה רעבה דפקה 4 מגשים של פיצה ואני כזה אומרת לעצמי OMG מה קרה לה? גמרה את כל הפיצות שהיו במקום 7)חשבתן לעשות ערב פסטות?? לא אחרי הפעם שאליסה הפליצה אני מפחדת לחזור לבית שלה שלא יחשבו שבLA יש הפצצות ועוד כמיות 8)ספרי משהו על אליסה שבחיים לא יכולנו לנחש עליה... אליסה חולה על עצמה היא מסתכלת במראה ואומרת מי יותר יפה ממני? וכאלה דברים ושאלה אחרונה שהאמת קשורה אליך..את חושבת שיש סיכוי שאי פעם תצאי לשמש?? לאאאא אני רוצה לשמור על צבע הסיד שלי נו באמת אדם לפי הצבע אתה לא מזהה שאני קורבת משפחה של מייקל ג'קסון?

Natali Milano

New member
מכיוון שיעל ונמרוד החליטו לא להגיב לפינה

אני מכריזה על המנצח\ת
המנצח\ת היא או הוא ?? :: רדו למטה עוד קצת עוד עוד טיפה עוד מאמץ make some noise
עוד מאמץ קטנטן המנצח\ת .... אדם

spelling

New member
איזה כיף לי!

כמה איקונים השתמשת בשבילי חחח תודה נטלי!

למעלה