והנה רשימת הפחדים ../images/Emo58.gif
***לפעמים אני שומע את הילדים של השכונה צועקים ומרעישים כמו חבורת אינדיאנים מסביב לבית שלי וזה מכניס אותי ללחץ, מאיזה שהיא סיבה לא יודע למה הם דופקים עם מקלות ומקללים כמו אני לא יודע מה ,,,וגם שוברים דברים היום למשל הם שברו עם פטיש איזה מיטה ישנה וזה עשה אפקט של דפיקות חזקות ואני רק מציצ מהחלון וזה מכניס אותי ללחץ/לפחדים מוזרים הם פשוט נראים אלימים האלימות שלהם מכניסה אותי לפחד *** לפני שקמתי מהמיטה כבר התחלתי לחשוב אם כדאי לי לקחת כבר קלונקס, האם זו כניעה מהירה מדיי לפחדים שלי והאם זה טוב שאני ככה לוקח קלוקנס משטויות, ולפעמים אני מרגיש מנוון וחלש אחרי הכדור אני לא יודע אם הוא "האשם" העיקרי לפעמים בתחושת ההחלשות שלי, *** היה לי פחד אתמול והיום מ10 הבונבוניירות (שוקולדים) שאכלתי אתמול בערב, מתוך תסכול ודכאון , כדי לדכאות את הדכאון , ואחרי זה הרגשתי כאילו השמנתי,,,והעליתי 10 קילו והרגשתי אשם על זה שרציתי לפנק את עצמי, לפעמים אם אני אוכל קצת יש לי נפיחות קלה בבטן ואז זה יכול להיראות כאילו השמנתי , אז הפחדים שהשתוללו אצלי בראש , אוי לא השמנתי מה עשיתי,,,,,, *** פחד מיזה שאבא שלי יעזוב את הבית וירצה למכור אותו ,,,,הוא כרגע גר עם חברה שלו שהיא רצתה להיות עם הילדים שלה,,,הוא אומר שטוב לו שם וזה בסדר אבל יש לי פחד שהוא ירצה למכור את הבית שאני חי בו עכשיו ,,כן אמרתי חי ולא גר ,,,לא יודע למה ,,,,,כי אולי שגרתי במקומות אחרים פחות חייתי ויותר גרתי , פה אני מרגיש יותר בטוח אפילו שאני לבד ומפחד לפעמים , אבל איין אנשים פה שמאיימים עליי חוץ מאבא שלי עצמו שהוא בקריזה של עצבנות,,, *** פחד לנסות משחקי מחשב חדשים שיש לי ,,,יש לי איזה לפחות 5 משחקים חדשים יחסית וארוזים בקופסא , הרבה פעמים אני רוצה כבר לשחק בהם אבל זה בתוך השבוע ואיין לי זמן או כוח וביום כזה של חוסר מעש אני מרגיש פחד לשחק בהם ,,,למה? כי אולי הם מסובכים וקשים לשחק בהם ואז אני אתאכזב שקניתי משחק קשה מדיי ומסובך מדיי ולא כייפי בכלל וזה ידכא אותי , כי רציתי לבלות עם המישחק,,,,,,ומאז כל עוד אני לא פתוח אותם אני לא קונה חדשים , למרות שלפעמים בא לי אבל אותם חששות לגבי המישחקים האלו עולים לי אז אני לא קונה, *** פחד מלקנות גם דיסקים חדשים של מוזיקה ,,,,שהוציא הרבה כסף יחסית על דיסקים שלא יהיו מה שרציתי ויש כל כך הרבה בחירה אז בכלל קשה להחליט מה רוצים מה הכי טוב לי , מה יסדר לי את הראש הכי טוב ואם אני אוהב את השירים מיידית,,,, ותמיד עולה השאלה הקשה והמעצבנת האם להוציא יותר כסף עכשיו, נגיד על דברים כאלו כמו דיסקים ומשחקי מחשב , כי חיים פעם אחת ואם יש קצת אפשרות כספית ,, או שלא חייבים לשמור כסף מי יודע מה ילד מחר מה אצטרך ,,,,וזה מגעל של בילבול איין סופי,,, ובכלל לא רק על משחקי מחשב ודיסקים גם באוכל מה לקנות מה לקנות, בבגדים האם אני צריך חדשים והאם לזרוק ישנים? ונעליים יש לי רק 2 זוגות של ספורט וזהו , ואחד מהם אני לא אוהב כי הוא מכוער לדעתי האם לקנות עוד , ובירכות סוף שבוע בSMS כמה לשלוח, כמה תקצוב לתת לזה??? ולמי????? בקיצור בילבול מוחלט **** התחלתי עכשיו מיני קשרים עם 2 בנות חדשות שנכנסו לחיים שלי ככה בקטנה , אני פוחד ששוב פעם יגיע מצב ואני לא יודע מה להגיד ואייך להמשיך שיחה ולעשות שיהיה מעניין ונחמד ואז אני אאבד את הקשר הזה הכל כך נחוץ לי , ואני פוחד פשוט פוחד שהרע יקרה, שיהיה משעמם ביחד ואז שוב פרידה וזה כואב להישאר שוב לבד אני פוחד מדחייה , שתגיד לי לא, זה כל כך יכאב, קשה לי להתגבר על דברים כאלו ואולי זה גורם לי בכלל לנסות משהו כדי לא להיפגע אני פוחד להישאר לבד לנצח אני פוחד גם לחדש קשרים מהעבר עם אנשים , שלא יהיה שוב על מה לדבר , ולא יהיה מעניין ביחד , יש לי פחד שלא להרוויח כלום ביום משמרת בעבודה , זה נותן תחושת כשלון קשה כאילו, יש לי פחד מאנשים שאני קונה מהם אוכל יום יומית, (כמו ברשת ארומה) שהם כבר לא סובלים את הפרצוף שלי למרות שאני משלם אני חש ביישנות שוב ושוב להיכנס ,,,,,לא יודע למה אני מרגיש כמו מיטרד כבר,,,למקומות שאני קונה מהם הרבה (בעיקר אוכל) אני פוחד מפיגועים , (אתמול הלכתי לעשות איזה סידור בבנק ופחדתי שיהיה פיגוע שאני אהיה בעיר , פיגוע שיהיה לידי, פוחד ממלחמות ענק פוחד מלמות פוחד מלהשתגע שבת שלום ישראל