פעם היה לי דייט, ועשינו הליכה בפארק, לפתאום נתקלנו בבמבה בודדת על האדמה !!! אז הדייט הושיטה יד ואכלה את במבה. אמרתי כמובן "איכס איכס" כמתחייב, והיא, הסבירה שהיא לא מסוגלת לראות אוכל זרוק...גם אני נאלצתי לזרוק מטבע הדבריםהייתה לי בת זוג שבעברה הייתה מכורה לתרופות מרשם, איסוף נשקים והרחת דלק.
לא נאלצת, בחרת.פעם היה לי דייט, ועשינו הליכה בפארק, לפתאום נתקלנו בבמבה בודדת על האדמה !!! אז הדייט הושיטה יד ואכלה את במבה. אמרתי כמובן "איכס איכס" כמתחייב, והיא, הסבירה שהיא לא מסוגלת לראות אוכל זרוק...גם אני נאלצתי לזרוק מטבע הדברים
אני אף פעם לא מודה בשום דברלא נאלצת, בחרת.
יפה מאד, תמיד תכחיש.אני אף פעם לא מודה בשום דבר
אויהייתה לי בת זוג שבעברה הייתה מכורה לתרופות מרשם, איסוף נשקים והרחת דלק.
ועם כל השגעונות שלה, היא הייתה בסדר גמור.אוי
אמור לי מי חבריך וכולי?
מזמוז האוזן, אולי מינקות או ילדות מוקדמת,אוי
אמור לי מי חבריך וכולי?
ניסיתי להיזכר בהתמכרות מוזרה ואכן נזכרתי.
למדה אתי מישהי שבזמן השיעורים היתה ממזמזת את האוזן. לטענתה, זו התמכרות שעוזרת לה להתרכז.
לא נבדק
ורק בגלל זה נותרת רווק? יש עוד הרבה מאד נשים שמתמכרות לדברים אחרים שלעתים יכולים גם להתמזג עם (חלק לפחות) מהתמכרויותיך שלך.הייתה לי בת זוג שבעברה הייתה מכורה לתרופות מרשם, איסוף נשקים והרחת דלק.
חוץ מאייס קפה לא מצאתי התמכרויות יוצאות דופן אצלי.ורק בגלל זה נותרת רווק? יש עוד הרבה מאד נשים שמתמכרות לדברים אחרים שלעתים יכולים גם להתמזג עם (חלק לפחות) מהתמכרויותיך שלך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.