אנשים עשיתי מצווה

אנשים עשיתי מצווה

אנשים עכשיו לפני שעה בערך לקחתי בן אדם דתי מבוגר מאיזור הרמבם לביתו בפולשים למי שמכיר קיצור אני שמח לא כי היה דתי כי היה מבוגר באהבה לפורום ליאור רמון

AvocadoWoman

New member
מה לעזאזל אתה מנסה לומר?!

מה דתי?!! מה מבוגר?! תלמד לכתוב כמו שצריך!

AmSaLeMiT

New member
אם הבנתי נכון...

הפעולה: "טרמפ" לאדם דתי מבוגר... המצווה היא בגלל שהאדם מבוגר.. לא דתי... **אחרי שעות של פיענוח.. חחח*** (אם זה בכלל נכון..
) אם לא.. לפחות ניסיתי להבין..

למה זה כ"כ קשה להבנה?!

האדם שהוא לקח "טרמפ" היה מבוגר ודתי. אבל הוא לא לקח אותו כי היה דתי, אלא כי היה מבוגר. זהו :)

בואו נעלה על זה דיון טוב???

תעזבו שטויות- הוא לקח טרמפ בן אדם. אוקיי ? הבנו? יופי.זאת המצווה כולה. אז למה הוא שמח?? הוא שמח בגלל שהוא היה מבוגר. וזה שהוא היה דתי-פרט שולי ביותר. עכשיו התבהרה לכם התמונה. יופי.

AvocadoWoman

New member
יוווווווווווווווווווווו...

אני לא עד כדי כך סתומהההההההההההההההה... אם לא שמתם לב- כל הזמן צריך לשבת ולפענח את מה שהוא כתב.. אז ליאור- שים פסיקים, נקודות, אותיות סופיות בסוף מילה..

הודעה לשלומית אנלפבתית ולכולם

שלומית אותו יום שאני לא זוכר תתאריך בשעות הקטנות של הלילה או הבוקר יותר נכון ראיתי בן אדם מבוגר חובש כיפה שגר באיזור הפולשים עושה לי עם היד תמתין רגע אני עוצר בשיא הפחד שזה לא איזה מחבל ושואל אותו כן אחי מה אתה צריך הוא אומר לי מה המבצצב שבת שלום כל השטויות ואז הוא אומר אתה יכל לקחת אותי עד נחלה ומנוחה אז אמרתי לו
כנס לאוטו ואמרתי לחברי טוב שישב מאוחרה כי הוא בן אדם מבוגר לא נעים לדחוס אותו מאחור כי זה שני לתות יענו טנדר ואז אני מתחיל לדבר איתו ושואל אותו לאן הוא צריך ואני מגלה שהוא גר איפה סוף נחלה ומנוחה יענו היה לו ההרבא מאד חללכת גם אם הייתי מוריד אותו בנחלה אז הכנסצציהוא עד דלת ביתו והייתי מפסוט עד מאד . ש ל ו מ י ת חמודה אני מרקוה שהבנת לא חשבתי שבפורום אנשים לא מבנים שפה יום יומית מהיום אני ינסה לצייר לך ולהביע בצורות שונות ואני יעלה את זה בתמונה שהיא תוסף ללהודעה באהבה לשלומית ליאור רמון בהצלחה בהודעה הבא שלי שלומית

AvocadoWoman

New member
ליאור יא טמבל...

כל מה שבאתי לומר לך הוא- תלמד לכתוב! וגם אם אתה רושם מהר, רושם עם עיניים עצומות, עם האצבעות של הרגליים- תסתכל בהודעה שאתה רוצה לשלוח לפני שאתה שולח- ותתקן טעויות! אז אני נאלצת לדחות את ההסברים עם התמונות, למרות שאני יודעת שהן כבר מוכנות (כי אחרת איך אתה היית מבין את מה שאתה רוצה לומר..) ולהבא- פשוט תשים לב לאיך שאתה כותב. זהו.

לשלומית האנלפבתית

תאמיי לי וצדקת אני רושם עיוור יענו לא מסתכל על המקלדת נחשי מה גם לא על המסך אני רושם ורואה טלוזיה כמו כן אני לא אוהב להתעמק כי עובדה ש 99.9 % ההבינו אותי יש אנשים שקצת קשה להם כמוך ובשבילך אמרתי אני יצייר את זה או יצלם את זה ויראה אין לך מה להתביש חמודה זה קורה אחת ל 99999999999 אנשים

AmSaLeMiT

New member
אם כבר..

תנסה לזכור גם איפה המקש של הנקודה, הפסיק ועוד כמה סימנים שיעזרו לאנשים להבין אותך...

AvocadoWoman

New member
ליאור הטמבל

גם אני רושמת בהקלדה עיוורת אבל אני בטוחה שאותי מבינים יותר.. כל ההודעות שלך זה כמו זיונים במוח- אין התחלה אין סוף ואין פואנטה. אז אל תתפוס טרמפ על כך שלא הבנתי מה רצית בהודעה- ותנסה להיראות חכם- כי אתה טמבל. ו... כנראה שאין לך תקווה.. מסכן..

למעלה