אנשים פה לא אוהבים את וונסהאו שפרה

talia612

New member
אנשים פה לא אוהבים את וונסהאו שפרה../images/Emo35.gif../images/Emo201.gif

לא ברור לי על פי קריאת ההודעות אם יש פה אוהדי שפרה או וונסה...
בכל מקרה נראה ששתיהן לא ממש פופולריות בפורום הזה... אני אישית (אם זה מעניין מישהו
) מעדיפה את וונסה על פני שפרה (אדם אמיתי גם כשלא נעים לשמוע, לעומת צביעות, שלי קשה עם זה)
טלי

יNOT

New member
כל אחד אוהב מישהו אחר, אבל...

הדיון בפורום נהיה מצחיק כשמתחילות שדולות ה SMSים להרים ראש.
ההבדל בינך לבין אחרים, שלא אמרת: "בואו נסמס בטירוף" "חייבים להצביע ל X " "כולם לשלוח SMSים ל X "

talia612

New member
אני בינתיים צופה פהמהצד ולומדת.. כמו יוסי ../images/Emo13.gif

טלי

Ootch

New member
למה אני לא סובלת את ונסה

א. הבחורה נאמנה לעצמה ורק לעצמה. היא הבהירה טוב מאוד לעינב ואיתי לפני יומיים "מבחינתי אין שום קבוצות, אני דואגת רק לעצמי". זה מאוד מכוער בעיני, במיוחד במשחק כזה שהיא נשארה בו בזכות התמיכה של איתי, עינב ויוסי. עינב לדעתי כבר הבינה שהיא לא פוטנציאל לברית ואף פעם לא היתה. ב. הבחורה פשוט השפיטה את איתי לאורך כל המשחק. היא צעקה עליו ש"אם אני מגלה שאתה פוגע בכבוד שלי אני זורקת אותך לחדר המדרגות". זו פשוט חוצפה לרמוז שהיא יותר חזקה ממנו, והיא עושה את זה כל הזמן. ונכון שזכותה להיצמד ליוני ושהיא לא חייבת לאיתי כלום, אבל בעיני זה עדיין מגעיל ש-40 יום את במיטה של מישהו אחד ולמחרת במיטה של מישהו אחר. ג. זה שהיא נפנפה בפני יוני ושחר ש"איתי ממש דלוק עליה אבל היא לא רוצה אותו" זה ממש מגעיל בעיני.

יש פה רק בן אדם ..

אחד ששונא את שפרה והוא רושם במלא כינויים לטובת יוסי ועינב.

אריאל5

New member
זה מעניין מאוד מה שאתה אומר

כי אני שונא גם את שפרה וגם את עינב איך זה מסתדר עם התיאוריה שלך?

אה, לקחת את זה ברצינות?

לבריאות. חוץ מזה, זה עדיין יכול להסתדר, כי אולי אתה שונא את שפרה וגם את עינב, אבל אוהב לרשום דברים לטובת עינב.

Eil

New member
בבקשה הצביעו לוונסה אהובתי!

עם ישראל וחברי הפורום היקרים, בבקשה בבקשה בבקשה תצביעו לוונסה אם וכאשר היא תועמד הערב להדחה. זה לא קורה לי הרבה עם בחורות כי אני סטרייטית בעיקרון, אבל פשוט התאהבתי בוונסה. היא פשוט אישה חזקה, מצחיקה, מגניבה ומלאת שמחת חיים. בדיוק מי שהייתי רוצה בתור בת זוג, לו הייתי גבר, או לסבית. מאז שהיא צרחה על רנין בתקרית ראש השנה שהיא לא קונה את הצגות המסכנות שלה ושלא תעשה אותן על הגב שלה, נשביתי בקסמה. בתקרית השכרות שבה התרגזה על כל יושבי הבית המשעממים והפרידג'ידים והתחילה לטפס על איתי בתשוקה, ואחר כך להתמוטט במטבח ובכל מיני מקומות, כל כך הבנתי אותה, ציפור חופשית ויפיפייה כלואה בכלוב זהב, ואיש אינו מבין אותה. ואהבתי אותה עוד יותר (אויש איתי הטיפש, מה שאני הייתי עושה במקומך באותו ערב!). מאז כל צחקוק שלה, כל שיבוש צרפתי, כל קללה עסיסית, מחממים את לבי. מרגע שבו היא מתעוררת בבוקר נמלאים חיי באור יקרות ואני יכולה לקום מהמיטה ולהתחיל את עמל יומי. כשהיא התכרבלה על יוני והסבירה לו שהיא לא מצליחה להיות עם גבר אחד כי יש לה את העולם הפנימי שלה והיא לא מסוגלת לתת לזר להיכנס אליו, וצחקקה בדרכה הילדותית-נשית המיוחדת, ידעתי שאני מאוהבת, ושלא אעמוד בזה אם היא תעזוב את הווילה ותחשיך לי את המסך. אני יודעת שאתם מעוצבנים על מה שהיא עשתה לאיתי ואיך שהיא מפלרטטת עם יוני, אבל תסלחו לה בבקשה: כזו היא ונסה שלי. נשמה חופשייה. אי אפשר לקשור אותה לסוס אחד, היא כמו נסיכה אינדיאנית שמזנקת מסוס לסוס במקביל. תנו לה לזנק. ותנו לה להישאר איתנו. תנו לה ולי להמשיך. אנא מכם. תודה.

למעלה