אנשים פה לא שמים פס לדבריי.בסדר...

mango man

New member
אנשים פה לא שמים פס לדבריי.בסדר...

עכשיו! שימו לב! טוב טוב! לכל אוהבי ושונאי גומות החן למינהם!!!!! עורו! קומו! העולם חרב לנגד עינינו לאף אחד לא אכפת.. בטח חושבים אתם שאני מנסה ללעוג פה למשהו או משתמש בבימת הפורופ הנלוז הזה כדי לספר בדיחה כלשהי אך לא כך הדבר! ראיתם חדשות בזמן האחרון? אם כן אתם יודעים על מה אני מדבר..... עלינו לעשות משהו...

mango man

New member
הנה הוכחה לדבריי

אוקיי...אז אמרתי כמה דברים טיפשיים בהודעה למעלה אבל אם זה התגובה היחידה שיש לך לומר... סורי.. אבל אני לא יודע לאן נגיע...

NaSty BiTcH

New member
אתה יודע...

אני די אשמח אם תסביר למה אני מתכוונת,באמת..

dilan angel

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo110.gif

mango man

New member
אז אני אסביר את עצמי

כוונתי בהודעה הנ"ל הייתה לומר שלבני הנוער של היום פשוט לא אכפת! ואתם יודעים מה...לאף אחד לא אכפת..לא לבני הנוער לא למבוגרים. ממה לא אכפת שאלתם? ובכן, אני אומר לכם- 1. מהמצב החברתי במדינה 2. ממצב איכות הסביבה במדינה 3. בעלי חיים ועודועודועוד ועודועודועוד ועודועודועוד אתם יכולים ללגלג כמה שתרצו אבל חייבים לעשות משהו ומבר ולנו יש את הכוח לשנות!

NaSty BiTcH

New member
אוקי...

אתה צודק 100% בזה שלהרבה אנשים לא אכפת. אבל..מה זה קשור לגומות חן?

זה שאנחנו כותבים בפורום

אומר שלא אכפת לנו משום דבר אחר? מי אתה שתגיד דבר כזה? אתה מכיר אותנו ויודע מה כל אחד מאיתנו עושה ותורם?

mango man

New member
אני זה אני..ואת זו את

ובכל זאת... (אולי תכתבי במה את תורמת ותרשמי אותנו במה שאת עושה??) עד כמה שאנו עושים..עדיין זה לא מספיק די לראות חדשות ולקרוא עיתונים כדי להבין על מה אני מדבר ולך השוטר28 מה שזה לא יהיה. חוסר האכפתיות שלך כלפי כל דבר חוץ ממשטרה ונשק גובל וסלח לי על המילה-בטיפשות אם לך לא אכפת - לא אומר שלאחרים גם כן לא אכפת וסלח לי. חייבים לעשות משו. ומהר.

NaSty BiTcH

New member
מנגו..

אני שואלת אותך שוב כי אני מחפשת תשובה לשאלה שלי ואני לא מוצאת וזה מחרפן =\ אתה צודק שלהרבה אנשים לא אכפת,אבל מה זה קשור לגומות חן?!

איי ייאאיי..

אני לא אוהבת כשאנשים פתאום מתפרצים וישר מתחילים לקרוא לכל בני הנוער לא אכפת מכלום, ואני לך למה.. 1. זו מן יוהרה כזו שאומרת לי אכפת ולכם לא כלומר אני יותר מוסרי יותר קדוש 2. אין טעם לצאת בהצהרות והאשמות בלי להציע דרך לשיפור אתה לא יכול לבוא לאנשים ולהגיד צריך להיות לכם אכפת, אתה יכול להגיד שאתה רוצה לעשות משהו כדי לשפר את המצב ולעודד להצטרף 3. אני לא סובלת הכללות כי אני אישית מכירה הרבה אנשים שאכפת להם וגם אנשים שעושים דברים ומתעניינים: כהתנדבות, תרומה, עניין באקטואליה, העלת המודעות בנושאים חשובים ועוד... אם יש לך הצעות לשיפור המצב העגום תגיד אותם.. נ.ב מה היה הקטע של הנקודות חן באמת?

mango man

New member
סתם. הקטע עם הגומות היה סתמי.

אולי כל אחד מאיתנו יציע דרכים לשיפור? אני אוותר כרגע על הזכות להיות ראשון כי הולך אני כרגע לאכול... אבל הצעות לשיפור יהיו פה בהמשך

אתה מוזמן להגיד..

אלו דברים הכי צורמים לך... כי קשה לי לחשוב על איך להציל את כל העולם... (לצערי זה קצת מאוד קשה) בוא נדבר על איך חברי הפורום תורמים לדעתם לסביבה טובה יותר..ואולי נקבל רעיונות אחד מן השני.. אני אתחיל: אני במשמר האזרחי.. רוב הזמן אנחנו לא משנים הרבה אבל כשמתנדב מונע אירוע או עוזר בצורה כלשהי כשמשהו כן קורה זה שווה הכל. אני אארגן בכיתה שלי הרצאה ודיון בנושא זכויות בעלי חיים ואולי מישהו ישפר את הרגליו אפילו בקצת.. זה לא הרבה, אבל אני מוכנה ליותר, רק לא בטוחה היכן להתחיל..

למעלה